Norsujanorsuja

maanantai 19. elokuuta 2013

Olen viettänyt päivääni (töiden jälkeen, toki) sisustellen, siivoillen ja kokkaillen. Kuulostaa kivalta, eikö? Nooo kun siitä on jokseenkin tullut jokapäiväistä, ei se enää ole niin kivaakaan.  Mutta toisaalta. Onhan se aina mukavaa, kun saa laittaa ja rakentaa kotia. Mitä siis urputan?!?! Nyt loppu.

Totesin tässä sisustellessani, että yksi elementti on sisustuksessa ylitse muiden. Ja se on norsut! Maailman hienoin ja mahtavin eläin. Jos olisin eläin, tahtoisin ehdottomasti olla norsu. Sanotaan, että norsu jolla on kärsä ylöspäin, kerää kotiin onnea. Tosin tässä asiaa pohtiessani huomasin, että useammalla minun norsuista on kärsä alaspäin. Mutta onnea tästä kodista silti löytyy, joten samapa tuo. Muuten, astrologiassa norsu edustaa sitoutumista, uskollisuutta, viisautta ja vanhan ihmisen elämänkokemusta. Kuin hienoa. Entistä enemmän haluan olla norsu! 
2 kommenttia:

  1. Hienoja noi taulut! Mistäpä on? :)

    Hani

    VastaaPoista
  2. Ne on itseasiassa lasinalusia, mitkä vaan iskin seinälle :) Oli pakko saada ne esille ! Ja jos en väärin muista, niin ne on Amsterdamin lentokentältä ihan sellaisesta krääsäkaupasta..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan