Yllättävien päähänpistojen iloa

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Satuin viime viikolla juttelemaan ystäväni kanssa puhelimessa ja todettiin, että meillähän on yhtä aikaa vapaita töistä! Olisihan se ihanaa viettää vapaat yhdessä mieluummin kuin yksin. Ainoa ongelma tässä ajatuksessa oli tuo vajaa 900 km välimatka. Ystäväni asuu siis Rovaniemellä. Onneksi Finnair pelastaa tilanteessa kuin tilanteessa. Siispä ostin lennot Helsingistä kohti pohjoista ja lauantaina töiden jälkeen suuntasin lentokentälle. Rovaniemellä vastassa oli rakas ystävä. En keksi tällä erää montaa asiaa, jotka tuntuisivat paremmilta kuin halata rakasta ystävää pitkän eron jälkeen. 

Pitkälti päivät Rovaniemellä menivät jutellessa ja muistellessa ja vaan ollessa. Ehdittiin käymään Kemijärvelläkin kyllä. Valaisevaa nähdä, missä toinen on lapsuutensa viettänyt ja suurimman osan elämästään elänyt. Ja tavata perhettä, josta on vain kuullut paljon. Ehdittiin me tietysti myös lenkkeillä koiran kanssa ja katsella Kemijoen virtoja sekä tottakai käydä vähän ostoksilla. Miksi kaupoista aina löytää kaikenlaista kivaa, vaikkei mitään pitänytkään ostaa? Olen kyllä kenties parhaita rahan kuluttajia tässä maassa. Vaikka viidenkymmenen kilometrin säteellä olisi vain yksi kauppa, niin minä löydän sen ja ostan jotain. Välillä raivostutan itse itseäni..

Käteen löytyi uusi ihana koru. Alkaa ranne täyttymään jo. 

Saippuat saivat uuden ammeen.


Ostin ihanaa Body Butteria, joka koostuu Buriti öljystä, kookos öljystä, avokado öljystä sekä karite voista. Ihanaa! Buriti oli uusi tuttavuus ja on siis peräisin Brasiliassa kasvavista palmuista. Puu tunnetaan myös nimellä elämän puu. Se kertoo jo kaiken. Saa nähdä tuleeko tästä uusi kilpailija Karite voille, johon olen täysin koukuttunut.. 

Kemijoki virtaa

Maailman söpöin sieni!

Välillä pitää ottaa rennosti


Käsintehtyjä suklaa tryffeleitä. Taivaallista.


Nämä ihanuudet eivät ole Rovaniemeltä, vaan Karumon nettikaupasta. Onko söpömpiä nähty!?

Mukavien vapaiden jälkeen olikin mukavaa palata eilen töihin. Tosin olisin voinut Rovaniemeltä lentäessäni jatkaa vielä noin 8000 kilometriä etelämpään, mutta tyydyin jäämään Helsinkiin. Lentäminen herätti matkakuumeen, täytyy alkaa suunnittelemaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan