Vapaa pudotus

sunnuntai 6. lokakuuta 2013


Olen sorsa. 

Vielä viikko sitten liitelin onnellisena odottaen tulevaa. Sitten torstaina tuli osuma. Ja se sattui. Nyt kun sitä pikkuhiljaa alkaa käsittämään ja toipumisen ensiaskeleet on otettu, voi alkaa pohtimaan syntyjä syvempiä. In other words - ei saatu viisumia. Joten. Kaukosuhde jatkuu ! Mikä vallan riemastuttava tunne. On äärimmäisen helppoa rakentaa parisuhdetta yli 8000 kilometrin välimatkalla, sen voin kertoa. Mutta jaksan uskoa siihen, että kyllä jossain vaiheessa on meidän tilaisuus. 

Onneksi on ympärillä ihmisiä, jotka jaksaa tukea. Vaikka tällä hetkellä en kykene ottamaan minkäänlaista apua vastaan, vaan suomalaisena jääränä haluan selvitä tästä itse. Mutta auttaa, kun tietää että on kuitenkin joku, sitten kun tarve sitä vaatii. En yhtään suunnitellut tähän aiheeseen menoa. No jaa. Sen kyllä sanon, että kaikista mukavin kommentti, mitä olen saanut tähän oli "no paskempi juttu, mutta itsehän olet tiesi valinnut". Totta, mutta; thanks mate. Enpä paljon enempää kyseiseltä ihmiseltä odottanutkaan. 

Tästä voitaisiin sujuvasti siirtyä viime aikojen rasismikeskusteluun ja siihen, että olenhan ihan kakkosluokan kansalainen ja verenpetturi kun ylipäänsä "sekaannun" tummiin miehiin. Ja voitaisiin hieman pohtia sitä, että mikä meni kotikasvatuksessa pieleen ja miten minut saataisiin parannettua. Ja siis varmasti voitaisiin myös todeta se, että joidenkin päättäjien rajat kiinni - asenne toimi ainakin meidän kohdalla. Mutta ehkä palaan tähän asiaan myöhemmin. 

Jos paljon pahaa, niin jotain hyvääkin: Onnen tähän kaikkeen tuo taskussa olevat lentoliput. Kahden viikon päästä tähän aikaan nukun onnellisesti rakkaani kainalossa. Se tuo vähän lämpöä muuten kylmenneeseen sydämeen. Arvatkaapa tuntuiko muuten naurettavalta itse vain ostaa lentoliput ja suunnitella matkaa, kun ensin ollaan kuukausi tolkulla haettu viisumia, että toinen pääsisi tänne. Hieman realisoitui taas tämän maailman epätasa-arvoisuus.

Kamala luonto


2 kommenttia:

  1. Voimahali! Sitten joskus vuosien päästä kun istutte yhdessä lapsien ympäröimänä, voit pysähtyä ja ajatella miten onnellinen olet, kuin silloin aikoinaan jaksoit kaikki ne vaikeudet ja välimatkan, jotta saisitte jonain päivänä olla yhdessä <3
    -Sari

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan