There and back again

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Home is where the heart is.

Vai miten se taas meni. Tämä Suomeen paluu on nykyään aina kovin ristiriitaista. Toisaalta koti on täällä, mutta toisaalta ei sitten ollenkaan. Täytyy yrittää päästä taas kartalle. Ajatukset tuppaa karkailemaan tuonne Gambiaan aika usein, mutta pikkuhiljaa. Piristän itseäni (ja teitä) katselemalla kuvia viimeiseltä kahdelta viikolta. Hääjuttuja jaan myöhemmin kunhan kaikki kuvat ja videot saavuttaa minut. 
Kahden viikon aikana opin esimerkiksi kokkaamaan Benechiniä, leikin koiranpennun kanssa, vierailin viimeinkin Sanayang beachillä ja kiipesin Arch 22:n tasanteille katselemaan maisemia. Pitkälti vietin aikani kuitenkin nauttien rakkaani seurasta. Ja niin. Mentiinhän me naimisiin. Ja vietettiin ihanat häät. Mutta niihin tarinoihin palaan myöhemmin.

Nyt taidan lähteä nauttimaan auringon paisteesta tuonne pakkaseen pienen rakkaani kanssa. Onneksi on toinen rakas lähellä, kun toinen on kaukana. 
Jos me kohta saataisiin olla perheenä yhdessä - kaikki kolme.

2 kommenttia:

  1. Onnea rouva! <3 Ihana kuva teistä! Mitä tykkäsit Sanyangin rannasta? Hääjuttuja odotellessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) On aika kivaa olla rouva! Sanyang Beach oli kaunis, kuten osasin odottaakin. Ja ihanan rauhallinen verrattuna noihin yleisempiin turistirantoihin. Täytyy mennä uudestaankin kyllä. Siellä on kuulemma joku kiva pieni majatalo, missä kannattaisi viettää yö tai pari, mutta tällä kertaa ei saatu aikaiseksi..

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan