Torstain herkkupala

torstai 6. helmikuuta 2014


Tekaisin töissä lounaalle tällaisia leipäherkkuja. Ei ollut suunnitelmissa lounasta tehdä olleskaan vaan ajattelin, että syödään edellisen päivän jämiä. Nooo meillä suunnitelmat muuttuu välillä nopeaankin ja silloin pitää olla luova. Onneksi kaapeista löytyy aina kaikenlaisia aineita, joten on helppoa olla luova. 

Luovuttaa kannattaa jakaa, eikö?

Tarvitset
Riippuen siitä, miten monta leipästä haluat, sovella ainesosien määriä.

Muutaman sämpylän - Eikä haittaa vaikka olisi jo vähän kuivahtanutkin.

Pari valkosipulinkynttä
Palan sipulia
Muutaman pepperonin
Voita
Juustoraastetta

Silppusin pepperonin ihan veitsellä pieneksi silpuksi. Valkosipulin ja sipulin vedin valkosipulinpuristimella murskaksi. Voita sulatin hieman mikrossa ja sen jälkeen tein näistä aineista tahnan. Tämän tahnan sekoitin juustoraasteen sekaan ja annostelin pellillä olevien leipien päälle. Uunissa 250 asteessa kunnes alkaa näyttämään hyvältä. 

Hieman ohjekin kuulostaa sovelletulta, mutta suunnilleen näin sen tein. Ja hyvää tuli! Kannattaa kokeilla, jos aineksia kaapista sattuu löytymään ja pitää nopeasti jotain tehdä. 

BoredPanda muuten piristää päivää aina. Tänään suosittelen katsomaan nämä kuvat;


Herätti ajatuksia. Ja toi päivään kauneutta. 

Ja sai ainakin itseni pohtimaan sitä, että ollaanko oikeasti vapaita? Vai hallitseeko/kahlitseeko media ja erinäiset tekniset laitteet elämäämme jopa vähän liikaa? Sitä pitäisi pysähtyä useammin pohtimaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan