Rakkauden täytteinen maailma

torstai 3. huhtikuuta 2014

Kyllästyykö siihen koskaan?

Rakkauteen.

Enkä tarkoita pelkästään romanttista rakkautta. Vaan ylipäänsä rakkautta. Sitä, miten lapsi rakastaa vanhempiaan. Miten sisko rakastaa veljeään. Miten ystävä rakastaa ystävää. Miten Isä rakastaa lapsiaan. Miten meistä jokainen rakastaa lähimmäistään. 

Minä rakastan. Rakastan vanhempiani. Rakastan ystäviäni. Rakastan sukulaisiani. Rakastan pientä vintiötäni. Rakastan miestäni. Rakastan laiskoja aamuja. Rakastan vasta leivotun pullan tuoksua. Rakastan sitä, kun voi vaan olla toisen kanssa ja tuntea olonsa turvalliseksi (ja rakastetuksi). Rakastan saunan jälkeistä rentouden tunnetta. Rakastan auringonlaskuja (ja -nousuja). Rakastan sitä, kun onnistun. Rakastan hetkiä kummityttöjeni kanssa. Rakastan syksyn tuoksua. 

Ainakin omassa elämässäni rakkaus on se asia, joka antaa voimaa. Rakkautta on ympärillämme joka asiassa. Sitä on äitin leipomassa pullassa ja toisaalta myös siinä, kun tuntematon ihminen väistää autolla päästäen sinut ylittämään suojatien turvallisesti. Rakkautta on siinä, kun koira on onnellinen palatessasi töistä. Rakkautta on siinä, että kaupassa joku päästää sinut edelleen jonossa, koska sinulla on vain yksi tavara ja hänellä koko kärryllinen. Rakkautta on arjen pienissä asioissa. Rakkautta voi olla vastaantulevan ihmisen hymyssä. Rakkautta on epäitsekkyys. Se auttaa jaksamaan, meni elämässä muuten miten huonosti tahansa. 

Jaetaan tätä rakkautta joohan? 

Tehdään maailmasta vähän parempi paikka.

Kuunnelkaa tätä ja viettäkää mahtava torstai päivä!

4 kommenttia:

 1. Tässä tekstissä on rakkautta. Olet ihana!

  VastaaPoista
 2. :)
  Toi biisi, erityisesti, vei mut syksyn keikalla ihan johonkin toiseen maailmaan, tohon jotenkin vaan uppoutu..! Muutenkin se uusin levy on ihan parasta. :)

  H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mahtava ! Siis levy. Ja tuo biisi on juuri sellainen, mihin voi vaan unohtua ja uppoutua :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan