Langan pää hukassa

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ajatukset on taas ihan sekaisin.

Tuli uusia uutisia. Ei välttämättä huonoja, mutta sellaisia, jotka hiukan masensivat. Kerron niistä lisää loppuviikosta, kunhan asia taas selkenee. Nyt vain kiukuttaa. Ja hiukan masentaakin. Sellaista se elämä kai on - ylämäkeä ja alamäkeä. 

Ajattelin kuitenkin kysyä apua erääseen asiaan. Olen tätä jo pitkään pohtinut, mutta se on jäänyt muiden asioiden jalkoihin. 

Nimittäin minua on viime aikoina alkanut häiritsemään se millainen sekamelska tästä blogista on tullut. Toisaalta tuossa sekamelskassa näkyy kaikki elämäni puolet, mutta kaipaisin pientä selkiytystä. Olenkin miettinyt, että tekisinkö toisen blogin, mihin jakaisin selkeästi nuo kokeiluni keittiön puolella. Ne ovat iso osa elämääni, mutta tänne ne tuntuvat hukkuvan eikä niille oikein löydy paikkaa. Loin jo yön pimeinä hetkinä (ei muuten ole pitkä tuo pimeän aika!) uuden blogin, mutta en sitä vielä ole julkaissut. Nyt pohdin, että julkaisenko ollenkaan? Lukeeko täällä kukaan (muu kuin äitini..) mielellään noita ruokaohjeita ja leivontakokeilujani? 

Jatkanko siis samaa rataa vai eriytänkö muun elämäni keittiöseikkailuistani?


6 kommenttia:

 1. Pari ajatusta erillisestä blogista: Jos ohjeita tulee paljon, ne voisivat hyvinkin ansaita oman blogin. Sitä voisit mainostaa reseptiblogina ja se voisi saada sellaisiakin lukijoita, jotka eivät halua lukea elämäntarinoita vaan vain reseptivinkkejä. Jos taas mieluummin kirjoittelet reseptejä harvakseltaan, niin meneväthän ne ihan kivasti tämän blogin mukana. Minä yritin pitää erikseen blogia hengellisille asioille, mutta siitä ei tullut mitään, koska en osannut vetää rajaa ja tuota toista blogia tuli päivitettyä kovin vähän. Mutta jos reseptejä on paljon, oma blogi niille voisi olla hyvä idea, koska niiden kohdalla rajanvetokin on aika selvä! :D

  Itse kyllä tykkäisin muuten lukea reseptejä, mutta en voi käyttää lainkaan maitotuotteita ja kotimaisia viljoja, joten en ole oikein kohderyhmää :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ajatuksista, en vieläkään ole saanut päätöstä tehtyä, mutta alan kallistua toisen blogin kannalle :)

   ps. olen ajatuksen tasolla hurahtanut raakakakkuihin, ehkä niiden ohjeista saat sinäkin jotain irti !

   Poista
 2. Mun mielestä olis kiva lukea myös reseptipostaukset tässä samassa blogissa. Tosin se johtunee siitä, että rakastan ruoanalittoa ja leivontaa ja oon aina ihan innoissani jos joku on kokkaillut tai leiponut jotain hyvää. Heh :) Mutta tosiaan, jos meinaat kovin ahkerasti alkaa kehittelemään reseptejä, niin sit ehkä vois olla ihan kivakin perustaa sitä varten oma blogi. Jos se taas on enemmän sellaista satunnaista, niin hyvin ne sopii mun mielestä tähän samaan blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvä, että joku niitä täältäkin lukee. Olet ehkä sitä kohderyhmää siis :D

   Poista
 3. Mulla olis pari ajatusta. Nyt kun katsoo noita tägejä, niin on totta, että ruokapostaukset ovat siellä vähän hajallaan eri tägien alla. Jos haluat pitää ne tässä blogissa, niin olisko ehkä hyvä jos loisit yhteisen tägin kaikille esim #ruokapostaukset tai sitten vaikka #suolaiset ja #makeat. Tai jotain sinne päin :) Sieltä ne löytyis kätevästi ja nopeasti.
  Mutta sitten toisaalta, jos haluat laittaa paljon erilaisia ruokaan ja leivontaan liittyviä kirjoituksia, niin saisit ne ehkä nätimmin luokiteltua, jos niillä olisi oma blogi. Blogin voisit sitten linkata tänne.

  Mua ei todellakaan ole ne ruokapostaukset mitenkään häirinneet, päinvastoin, mutta kuten itsekin mietit, täällä ne ehkä hukkuvat. Ja itse siis luen niitä tosi mielelläni ja haluaisin kokeillakin, mutta odotan Suomeen pääsyä, jolloin ainekset löytyvät varmemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen harkinnut tuota tunniste asiaakin ja yrittänytkin, mutta en vissiin kovin hyvällä menestyksellä :D Ehkä kallistun tuon toisen blogin puolelle, mutta jotenkin haastavaa sellaista aloittaa yhtäkkiä. Katsotaan..

   Ja kiva, että tykkäät lukea myös noita ruokajuttuja :) Ne jatkuu edelleen, tavalla tai toisella.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan