Uskomattomia uutisia!

perjantai 20. kesäkuuta 2014

"Hey love, good news. I have been granted the residence permit."

"You're joking right? Not funny.."

"No, I'm serious."

Muutaman kerran kun tavasin tuon suurlähetystöltä tulleen sähköpostin, uskoin minäkin lopulta asian. ME SAATIIN SE OLESKELULUPA! Me = hän, ihan sama. Mieheni tulee jokatapauksessa hyvinkin pian Suomeen. Ja voin sen kertoa, että harvinaisen onnellinen juhannusheila olen minä. 

Tiedättekö sen tunteen, kun on niin iloinen ja onnellinen, että pelkää vaan koko ajan heräävänsä jostain unesta todellisuuteen. Minulla on juuri sellainen olo nyt. Voisin pyöriä onnesta ympyrää ja huutaa ilosta ja sydän ihan pakahtuu. Toisaalta tekisi mieleni soittaa maahanmuuttovirastoon ja varmistaa, että tämä nyt ihan oikeasti on totta. Etteivät he ole laittaneet sähköpostia väärälle ihmiselle. Päätös tuli niin uskomattoman nopeasti. En vielä olekaan menettänyt uskoani Suomen maahanmuuttoviraston käsittelytahtiin ihan täysin. Minun täytyy vain uskoa siihen, että rukous ja rakkaus kantaa. Ja oikeudenmukaisuus näyttäytyy myös vaikkei välillä siltä tuntunutkaan.

Minun juhannukseni ainakin alkaa siis onnellisissa merkeissä. Ja ihanaa on ollut taas se, että on ystäviä, joille jakaa onneaan. Moni on myös ollut onnellinen meidän puolesta, se jos joku onkin mahtavaa. Vaikka tämä kosketti eniten minun ja mieheni elämää, on moni muut myötäelänyt asiaa ja iloitsee nyt kanssamme. 


Kuten ystäväni sanoi, kun kuuli uutisen; 

Yksi kiintopiste auttaa navigoimisessa.

Nyt voin ja uskallan taas suunnitella tulevaisuutta. Uskallan uskoa onneen ja yhteiseloon. Toisaalta valmistautua myös edessä oleviin haasteisiin ja uusiin asioihin. Mutta niistäkin selvitään, ollaanhan jo selvitty kaikenlaisesta. 


17 kommenttia:

 1. Kel onni on, se onnen näyttäköön ;) Sun onni saa minutkin onnelliseksi!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa!!! Onneks olkoon siitä luvasta! :) :) En voi ees kuvitella sitä helpotuksen ja huokauksen määrää, mikä teillä varmasti on ollu. :) Ihanaa ja rentouttavaa juhannuksen aikaa!

  Hanna-Maire

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut tarinaanne muutaman viikon ajan, hienoa että saitte tämän vastauksen! :) Onnea yhteiseen elämään Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tervetuloa seuraamaan, nyt puhaltaa melkoiset muutoksen tuulet tässä arjessa :)

   Poista
 4. Kauan kesti prosessissa? Voitko kirjottaa siitä tarkemmin?

  VastaaPoista
 5. Apua! Mä sekosin onnesta täällä teidän puolesta <3 <3 Kuinka ihania uutisia! :) Ihan mieletöntä! Kaikkea hyvää teille tulevaan :)

  VastaaPoista
 6. Onnea! Ihan mahtavia uutisia. Antaa voimia myös omaan tilanteeseeni ja odotukseeni :)
  Kiitos vielä kaikesta avusta, jota olen sähköpostitse sinulta saanut.

  - Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti teidän odotus päättyy yhtä onnellisesti ja pian!

   Poista
 7. <3

  "Sade ei teitä enää kastele, sillä olette toisillenne suojana.
  Kylmyys ei teitä enää vaivaa, sillä lämmitätte toisianne.
  Yksinäisyyttä ei enää ole, sillä olette toisillenne elämäntovereita.
  Te olette nyt kaksi ihmistä, mutta edessänne on vain yksi elämä.
  Astukaa nyt yhdessä yhteisen elämänne päiviin.
  Ja olkoon elämänne Maan päällä hyvä ja pitkä."

  VastaaPoista
 8. Siis tää on paras uutinen pitkään aikaan!! Mulla tuli ihan kyynel silmään kun luin tämän! Voin niin hyvin samaistua!! JEEEE ONNEA!! :) :)

  Avaa ihmeessä prosessia jossain postauksessa jos jaksat ja ehdit. Ja niin, koska sun mies oli siellä Abujassa siinä haastattelussa? Eli kauanko meni?? MAHTAVAAA!! Antaa toivoa! :)

  Mä kerroin Zikille heti ja se oli ihan innoissaan ja pyysi mua heti mailaan sulle ja kyseleen tietoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Tää on kyllä ollut parhaita uutisia pitkään aikaan myös täällä. Onnellisena on helppo hymyillä :) Meillä meni uskomattomasti vain noin 35 päivää! Mikä on siis ihan naurettavan lyhyt aika. Availen kyllä prosessia tässä tulevina päivinä, kun saa ajatuksen kasaan ja muutama asia vielä selkenee ensi viikon kuluessa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan