LomaLomaLoma

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Minulla alkaa loma! 

Kesälomasta tuli sattuineista syistä syysloma, mutta se on oikeastaan ihan mukavaa. On ihanaa lomailla yhdessä ja tutustua Suomen kauniiseen maahan. On myös minulle kummallista lomailla Suomessa. Pitkä on aika siitä, kun loman koittaessa ei takataskussa polttelekaan lentoliput kaukomaille. Melkoisen montaa lomaa on odoteltu juuri siitä syystä, että pääsen kauas rakkaani luo. Nyt ei tarvitse niin kauas lähteä. 

Meidän lomaan kuuluu pakolliset (mutta parhaat) visiitit Tampereelle ja Jyväskylään. Kuopion suunnille ehkä myös eksytään, täytyy käydä tutustuttamassa mieheni isotäteihini - en muuten ole varma, onko kumpikaan ikinä ihan oikeaa mustaa miestä tavannut. Ei varmaan ainakaan jutellut. Voi tulla jännittäviä kohtaamisia, mutta toivottavasti ihania sellaisia. Osa lomasta ollaan vaan kotona, minä tahdon päästellä höyryjä keittiössä ja mieheni täytyy kipittää haastatteluun ja osallistua suomen kielen tasokokeeseen. Kovasti tahtoisin toteuttaa myös haaveeni ja suunnata auton nokan kohti Kolia. En ole siellä koskaan itsekään käynyt ja olisi ihanaa näyttää miehelleni sitä kauneinta Suomen luontoa. Minua hiukan vain kammoksuttaa ajatus hirvikärpäsistä - ovat nimittäin sellainen laji, mitä en yksinkertaisesti voi sietää. Mutta taidan uhmata luontoa ja sen kiroja, koska kauneus vie voiton.

Paljon olisi ihmisiä, joita tahtoisin lomalla ehtiä tavata. Esitellä kaikille tuon itselleni niin rakkaan ihmisen. Paljon olisi paikkoja, joita tahtoisin näyttää. Paljon olisi elämyksiä, joita tahtoisin yhdessä kokea. Toisaalta olisi ihanaa vain olla. Onneksi kolmessa viikossa ehtii paljon ja onhan tässä loppuelämä vielä aikaa. 

Loppuun se pakollinen:


Sanoja voisin kyllä hiukan muokkailla.


3 kommenttia:

  1. Oi Koli! Suosittelen ehdottomasti, siellä kyllä sielu lepää :) Ja ensi viikolla nähdään! <3 - Sari

    VastaaPoista
  2. Tulisittepa tervehtimään tätä uunituoretta tamperelaista! SL

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan