Kauniita unia!

lauantai 18. lokakuuta 2014

Ja kahdeksantena päivänä hän lepäsi...

Viimeksi kulunut viikko on mennyt melkoista tahtia. Paluu lomalta töihin ei ollut sen helpompaa, vaikka käytännössä oli kotona viettänytkin loman. Verrattuna siis siihen, että viimeiset pari kertaa olen käytännössä suoraan lentokentältä töihin suunnannut. Melkoista hulinaa, vilinää ja vilskettä oli kuusi päivää töissä ja vielä seitsemäntenä suuntasin aamulla jälleen auton nokan kohti Turkua ja koulutusta. Mutta vaikka on ollut kiirettä ja välillä suorastaan zombina olen katuja tallannut, on silti oikeastaan ollut ihan kiva viikko. Kauniita aurinkoisia syyspäiviä, hetkiä läheisten kanssa, siivottu sauna ja hyvät löylyt sekä muita kivoja tapahtumia. Töissäkin on ollut kiirettä, mutta silti mukava olla. 

Olen tänään kuitenkin onnellisena levännyt. Aamulla tosin ponkaisin ylös jo ennen kahdeksaa, mikä kyllä tuntui ihan myöhäiseltä kun on muun viikon herännyt jo puoli kuuden pintaan. (Mieheni ei liene ollut yhtä iloinen aikaisesta heräämisestä kuin minä.) Ennen kymmentä oltiinkin jo lapsiperheiden seassa suuressa automarketissa ostoskärryjen kanssa suihkimassa. Infernaaliset raivarit sain mieheni tavasta pakata ostoskassi (olen kontrollifriikki, myönnettäköön), joten kauppareissun jälkeen suuntasin lenkkipolulle - aggression purkuna toimii esimerkiksi porrasjumppa. Tässä vaiheessa iltaa ollaan jo ehditty vierailla ystävien luona lounaalla ja nyt odottelen miestäni lenkiltä. Sitten taidetaan käpertyä sohvannurkkaan telkkaria tuijottamaan ja mutustaa parit hapankorppurullat. 

--

Alunperin ajatuksenani oli kertoa vaan, että ostettiin uusia sänky!
 Ja minä olen rakastunut. 

Vuoden verran kärsin selkävaivoista ja pahimmillaan aamulla ei meinannut päästä sängystä ylöskään. Diagnosoin itse, että sänky oli liian pehmeä. Pitkään pitkitettiin uuden ostamista, mutta lopulta oli pakko. Nyt viikon verran unia uudessa sängyssä takana ja selkä kiittää. Kaikista kovin mahdollinen tahdottiin ja Askosta sellainen löydettiin. Hyvää palvelua kun oli, niin sänky kannettiin yläkertaan asti ja laitettiin lähes nukkumakuntoon. 

Ajattelin esitellä teille sänkyä ihan kuvin, mutta sitten otin pari kuvaa ja totesin, että ei. Se on sänky, kyllä kaikki (toivottavasti) tietää miltä sänky näyttää. Mutta sen sijaan random otoksia meidän makuusopesta ja pienistä yksityiskohdista.


Ps. Me ostettiin lennot Berliiniin! Matkavinkkejä mielellään otetaan vastaan. Varsinkin sellaisia vinkkejä, mitä ei opaskirjoista löydy. 

4 kommenttia:

 1. Hei mistä tollasen maailmankartta seinätarran saa hankittua?? Tai siis oletan, että se on tarra, onko?
  Olis kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tarra joo :) Tilasin sen aikanaan jostain nettikaupasta, kuollaksenikaan en kyllä muista että mistä. Googlettamalla löysin kivan ja sitä kautta pääsin nettisivuille tilaamaan. Jostain kaukaa se muistaakseni tuli. Ja se on kyllä kiva! Haaveilen koko seinän kokoisesta maailmankartasta, ehkä sitten joskus tulevaan kotiin..

   Poista
 2. Millon meinasitte matkustaa Berliiniin?! :D Ite oon miettiny, et jos lähtis joulukuussa käymään jollain joulumarkkinoilla, mikäli vaan saan aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tuossa reilun viikon päästä lähdössä :) Joulumarkkinoille alunperin minäkin halusin, mutta suunnitelmat hieman muuttui aikataulujen vuoksi.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan