Elämäni aakkoset

maanantai 29. joulukuuta 2014

A - Aurinko

Sitä kaipaan jatkuvasti. Ihana on tämä talvinenkin aurinko, mutta kesäisen auringon lämpö iholla on parhaita asioita maailmassa.

B - Benechin

Ehkä gambialaiset ruoat yleensäkin. Siskojen kanssa kokkaillessa valmistuu parasta ruokaa, mutta osaan jo joitain tehdä yksinkin.

C - Coca-Cola

Säännöllisin väliajoin tähän koukuttaudun. Tällä hetkellä vähän parempi kausi menossa, mutta kesää kohden todennäköisesti addiktio taas kasvaa. 

D - Diak

Voisin monta rumaa sanaa sanoa tuosta koululaitoksesta, mutta silti voin kiittää sitä monestakin asiasta. En kadu, että sinne hain ja kiitollinen olen, että sinne pääsin. Monta hyvää hetkeä, kokemusta ja hyvää ystävää rikkaampana valmistuin.

E - Elefantti

Eläinmaailman rakkauteni. Jokin näissä voimakkaissa ja viisaissa eläimissä vetoaa minuun erittäin vahvasti. Intiassa jo pääsinkin lähelle, mutta vielä tahtoisin joskus lähteä norsujen orpokotiin pienokaisia hoitamaan tai safarille näkemään näitä upeita otuksia omassa elinympäristössään.

F - Fafa's

F oli hieman vaikea. Mutta Fafa's ja falafelit sopii hyvin listalle. Ehkä voisin laajentaa tästä kasvisruokiin kaikenkaikkiaan. Mutta Fafa's - sieltä saa parhaat falafelit, vie kielen mennessään ja täyttää vatsan kohtuuhintaan. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

G - Gambia

Kaipaako selityksiä? Gambia on toinen kotimaani, mieheni kotimaa. Siellä on sydän ja puolikas perhettä. Sinne vielä joskus toivottavasti muutamme. 

H - Historia

Oma historia, suvun historia ja toisaalta myös maailman historia. Sitä kautta voi ymmärtää omaa elämäänsä ja maailmaa astetta paremmin. 

I - Ilo

Hymyilemällä pääsee pitkälle. Iloa on elämässä monenlaista ja siitä pitäisi muistaa nauttia enemmän. Helposti vain unohtuu ajattelemaan surullisia asioita.

J - Jyväskylä

Jyväskylä on myös koti. Siellä vietin lapsuuteni ja nuoruuteni. Siellä asuu perhettä ja rakkaita ystäviä. Sinne toisaalta halajan takaisin, vaikka tuskin tulee palattua ainakaan vielä vuosiin. 

K - Kummitytöt

Minun rakkaat tyttöni. Minulle iso asia on ollut kummiksi pyytäminen - iso vastuu ja tärkeä tehtävä. Olla rinnallakulkijana ja kasvaa toisen kanssa yhdessä. 

L - Leipominen

Rakas harrastus. Joskus olen haaveillut siitä myös ammattia, mutta olen tyytyväinen että lopulta päädyin pitämään sen vain harrastuksena. Ammattilaisuus voisi viedä leipomisen ilon. Minulle leipominen on myös parasta stressinpurkua - kun ärsyttää tai ahdistaa, taikinaterapia auttaa. 

M - Matkailu

Minulle lähes elinehto. Olen alle vuoden vanhana tehnyt ensimmäisen ulkomaanmatkani ja sen jälkeen veri onkin vetänyt vahvasti maailmalle. Haaveeni ulkomailla asumisestakin toteutin. Matkailu avartaa, ei kai sen kummempaa. 

N - Neulominen

Toinen rakas harrastus. Terapiaa leipomisen lailla. Onnistumisen iloa ja käsillä tuotettua kauneutta. 

O - Odottaminen

Olen monta kertaa todennut olevani odottamisen mestari. Elämä on yhtä odottamista ja vuosien varrella siihen on oppinut. Nytkin vuosi alkaa odottavissa tunnelmissa, siitä lisää jossain vaiheessa. Mutta odottaminenkin on kivaa, onpahan jotain mukavaa tulossa. 

P - Perhe

Perhe on tärkeä ja niin kovin rakas. Kirjoitin joskus enemmänkin perheistä - jotenkin niitä on siunaantunut minulle kovin monta. On biologinen perhe ja vuosien varrella rakentunut perhe ystävistä. Tällä hetkellä tärkeä on myös oma pieni perheemme - mieheni ja vintiö. Kotiin on mukava tulla, koska siellä odottaa rakas perhe. 

Q - Queen

Väitän, että ei ole olemassa suomen kielen sanaa joka alkaisi Qlla. Mutta Queen ja Bohemian Rhapsody on nuoruuden ajan tärkeitä kappaleita.

R - Rakkaus

Kaipaako selityksiä? Rakkaus on elämän kantavia voimia.

S - Sokeri

Elämäni kiroja. Koukuttava ja kahlehtiva sokeri. 

T - Tulevaisuus

Pelottava tulevaisuus, jota kuitenkin mielenkiinnolla odotan.

U - Usko

Tärkeä osa elämää. Antaa voimaa ja tuo rauhaa.

V - Vintiö

Elämäni valo. Ajaa säännöllisesti minut raivon partaalle ja toisaalta antaa päivittäin voimia kömpimällä syliin ja pussailemalla. 

W - Wannabe


Spice Girlsiä parhaimmillaan. Tätä biisia kuunnellessa kasvoin.

X - Xylitol

Ainoa Xllä alkava sana mikä tuli mieleen. Mutta päivittäinen osa elämää tämäkin, joten sopinee kuvioon.

Y - Ystävät

Nuo rakkaat. ILman ystäviä ei pitkälle pötkisi. Onneksi minulle on siunaantunut suunnaton määrä hyviä ystäviä ja kiitollinen olen ihan jokaisesta. On myös ilahduttavaa se, että edelleenkin voi luoda hyviä ystävyyssuhteita ja toisaalta osa on kulkenut rinnalla lapsesta asti. 

Z - Zen

Olotila jonka tahtoisin saavuttaa.

Å - Åbo

Turku. Minulle vielä melko vieras kaupunki ja edelleen vähän ristiriitainen sellainen. Mutta sinne hakeuduin koulutukseen ja uskon, että siihen oli joku syykin. Jatketaan tutustumista. 

Ä - Äitiys

Asia josta toisaalta haaveilen ja toisaalta pelkään. Ehkä joskus sen ilon saan kokea. 

Ö - Öylätti

Ehtoollinen ja sen tuoma rauha ovat asioita, joista nautin muutamia kertoja vuodessa. 


1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan