Pages

Mainiot minttukrokanttikeksit

maanantai 29. joulukuuta 2014

Nämä keksit vievät kielen mennessään. Ja vieläpä ovat helppoja tehdä! Kauniiseen rasiaan laitettuna sopivat hyvin tuliaisiksi kun lähtee kyläilemään. Tai vaikka sellaisenaan uuden vuoden herkkupöytään. 

Minttukrokanttikeksit

100 g voita
1 dl fariinisokeria
1 rkl vaniljasokeria
0,5 dl vaaleaa siirappia
4,5 dl kaurahiutaleita
vajaa 1 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

2 Maraboun minttukrokantti suklaalevyä

Sulata rasva kattilassa. Sekoita joukkoon fariinisokeri, vaniljasokeri sekä siirappi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia. Kunnes pinta on saanut kauniin värin. Sulata suklaa sillä aikaa, kun pohja on uunissa - esimerkiksi mikrossa, kattilassa tai vesihauteessa. Levitä sula suklaa kuumaan pohjan päälle. Leikkaa paloiksi lämpimänä, sillä jäähdyttyään keksiä on vaikea leikata.

Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan