Vilkuttelijat

perjantai 13. helmikuuta 2015

Hei ja mitä kuuluu?

Täällä on ollut hiljaista. Paitsi tuolla edellisen tekstin kommenttiosiossa - mielenkiintoista keskustelua, kiitos siitä! Hiljaisuuteen ei sinänsä ole erikoisia syitä, väsymystä ja laiskuutta vain. Paljon olisi asiaakin - esimerkiksi suomalaisesta liikennekulttuurista, neuvolasta/seurannasta, odottajien ruokavaliosta yms. - mutta jotenkin vaikea asettua ja kirjoittaa. Ja toisaalta pohdin taas sitä, että mistä kirjoittaa? Mihin suuntaan tämä blogi menee vai meneekö mihinkään? Ja tahtoisin pitää ainakin jotenkin positiivisuuden esillä täälläkin, mutta tällä erää nuo aiheet ovat sellaisia valitusaiheita - ei kovin positiivista. Tässä maailmassa on tarpeeksi masentuneisuutta ja negatiivisuutta, ilman että minä sitä vielä kylväisin lisää. Enkä jaksa/tahdo leimautua valittajaksi. Kirjoittelen illalla sängyssä pieneen mustaan vihkooni ajatuksia ja ehkä joskus tulevaisuudessa saan niistä koostettua jotain tännekin. 

Paljon myös arjessa kaikenlaista tapahtuu, pää ei oikein pysy kaikessa mukanakaan. Tänään käytiin taas katselemassa miltä tuolla minun vatsassani kasvavat tyypit näyttää - sieltä innokkaasti vilkuteltiin ja muutenkin näytti kuulemma hyvältä. Ensi viikon vietän vielä lomaillen ja suunnataan pohjoiseen katselemaan vähän talvea. Suunnitelmissa on myös kokeiluja keittiön puolella, mitä ehkä jaan teillekin. Jos saisin kameraakin ulkoilutettua, niin voisin jakaa kuviakin vaihteeksi. 

Tällä erää toivotan mukavaa viikonloppua kaikille teille siellä ruudun takana! Toivotaan, että aurinko pilkahtaa iloksemme. 

Ja näiden listahittien tahtiin jatkuu; 1 kommentti:

  1. Kiva kuulla kaikenlaisia kuulumisia. Valittaakin saa joskus ;).
    Vilkutukset takaisin pienoisille!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan