Perunarieskaset

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Pieniä lämpimäisiä lauantai-iltaan. 

Perunarieskaset

6 dl perunamuusia
3 dl ohrajauhoja
2 kananmunaa
(1 tl suolaa)

Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. 

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi - lisää suolaa vain, jos perunamuusi ei ole kovin suolattua. Tee taikinasta pellille kekoja ja taputtele jauhojen avulla lätyiksi. Pistele haarukalla rieskoihin reikiä. 

Paista uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia.




6 kommenttia:

  1. Mä tein perjantaina perunarieskoja. Ne on kyllä niin hyviä... :) T. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on hyviä! :) S tykkäsi myös, vaikka vähän epäilin.. Hirmuisesti tekisi mieleni leipoa kaikenlaista, että älä ihmettele jos kutsun teitä kylään syömään herkkuja :D

      Poista
  2. Mä tein kerran kotona perunarieskoja, C:kin siis tykkää perunarieskoista tosi paljon. Mut sit tuli kommenttia, että nää itetehdyt ei maistu hyvälle, mikä murskatuomio, siitä johtuen oon unohtanu koko perunarieskat :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aikamoinen murskatuomio! Ihmeeellinen mies :D Minusta nämä itsetehdyt on parempia kuin ostetut. Kokeile joskus uudestaan, ehkä hän yllättää..

      Poista
  3. Hei, tätähän voisi kokeilla tattarijauholla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi varmasti! Kerro miltä maistuu, jos kokeilet :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan