Pieniä lämpimäisiä lauantai-iltaan.
Perunarieskaset
6 dl perunamuusia
3 dl ohrajauhoja
2 kananmunaa
(1 tl suolaa)
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi - lisää suolaa vain, jos perunamuusi ei ole kovin suolattua. Tee taikinasta pellille kekoja ja taputtele jauhojen avulla lätyiksi. Pistele haarukalla rieskoihin reikiä.
Paista uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia.
Mä tein perjantaina perunarieskoja. Ne on kyllä niin hyviä... :) T. Anna
VastaaPoistaNe on hyviä! :) S tykkäsi myös, vaikka vähän epäilin.. Hirmuisesti tekisi mieleni leipoa kaikenlaista, että älä ihmettele jos kutsun teitä kylään syömään herkkuja :D
PoistaMä tein kerran kotona perunarieskoja, C:kin siis tykkää perunarieskoista tosi paljon. Mut sit tuli kommenttia, että nää itetehdyt ei maistu hyvälle, mikä murskatuomio, siitä johtuen oon unohtanu koko perunarieskat :o
VastaaPoistaNo aikamoinen murskatuomio! Ihmeeellinen mies :D Minusta nämä itsetehdyt on parempia kuin ostetut. Kokeile joskus uudestaan, ehkä hän yllättää..
PoistaHei, tätähän voisi kokeilla tattarijauholla!
VastaaPoistaVoisi varmasti! Kerro miltä maistuu, jos kokeilet :)
Poista