Mitä sinä luet?

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Dorothy Koomson
Christina Ohlsson
Camilla Läckberg
Khaled Hosseini
Sofi Oksanen
Charlaine Harris
Stieg Larsson
E.L. James
Chimamanda Ngozi Adichie

Minä olen lukenut viime aikoina esimerkiksi ylläolevien kirjailijoiden opuksia. Nyt kaipaisin vinkkejä - mitä sinä luet? 

--

Tässä vinkkejä odotellessa lueskelen erinäisiä käsityöblogeja. Sormet syyhyää ompelemaan pieniä vaatteita, vaikka taitoa tai kärsivällisyyttä ei juurikaan löydy. Löysin laatikosta kuitenkin ysiluokalla tekemäni vauvan pinkin pupupuvun! Se on aika siistikin, ehkä jostain löytyy vielä tuo taitokin ja kärsivällisyys kasvaa tekemällä. 

Olen ainakin joskus osannut!


Tuli lupailtua joskus jonkinlaista sisustusjuttua - nyt kun kamera taas toimii, voi sellainen joskus vielä tullakin. Tässä kuitenkin meidän talouden kaunein elementti - sopii sisustukseenkin paikallaan pysyessään.

7 kommenttia:

 1. Jos et ole vielä lukenut niin Peter Hoeg.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiitos vinkistä, ei ole minulle tuttu.

   Poista
 2. Jee, käsityöjuttuja. Kyllä ne taidot nopeasti siitä lähtee taas kasvamaan. Ja jos on saumurimahdollisuus, niin nitähän tekee iha ketjussa vaan. :)
  P.S. Ihana peitto koiruuden alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöjuttuja joo :) Täytyisi vaan uskaltaa yrittää taas. Saumuri olisi huippu, jossain äitin piiloissa sellainen varmasti olisikin, täytyypä etsiä. Ja kiitos, peitto on löytö - ihan niinkin oudosta kaupasta kuin Tiger.

   Poista
 3. Mä oon nyt lueskellut Éric-Emmanuel Schmitt:n kirjoja ja tykännyt kovin. Kannattaa aloittaa Oscar ja Roosamammasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tutustua. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 4. Jos tykkää suomalaisesta historiasta, Enni Mustonen ja Sirpa Kähkönen kirjoittavat siitä hyvin. Tällä hetkellä luen itse Nadifa Mohamedin Kadotettujen hedelmätarhaaa, joka on hyvä sekin, surullinen vaan kaikin puolin.. Ja onhan noita, kun vaan muistaisi :) Nim.merkillä kirjaston hyllyjen välillä randomisti surffaileva lukija

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan