Minttukrokanttikeksit

perjantai 1. toukokuuta 2015


Minttukrokanttikeksit

100 g voita
1 dl fariinisokeria
1 rkl vaniljasokeria
0,5 dl vaaleaa siirappia
4,5 dl kaurahiutaleita
vajaa 1 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

2 Maraboun minttukrokantti suklaalevyä

Sulata rasva kattilassa. Sekoita joukkoon fariinisokeri, vaniljasokeri sekä siirappi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.


Levitä taikina pellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia. Kunnes pinta on saanut kauniin värin. Sulata suklaa sillä aikaa, kun pohja on uunissa - esimerkiksi mikrossa, kattilassa tai vesihauteessa. Levitä sula suklaa kuumaan pohjan päälle. Leikkaa paloiksi lämpimänä, sillä jäähdyttyään keksiä on vaikea leikata.

Säilytä valmiit keksit mielellään jääkaapissa suljetussa astiassa. Säilyvät joitain päiviä myös huoneenlämmössä. 


Lähestulkoon täydellisyyttä - maistuvaa ja helppoa. Kauniiseen purkkiin laitettuna näistä saa myös mainion lahjan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan