Pähkinäistä suklaafudgea

perjantai 1. toukokuuta 2015

Tuplasuklaafudge suolapähkinöillä

200 g maitosuklaata
200 g tummaa suklaata
1 prk kondensoitua maitoa
2 rkl voita
3 dl suolapähkinöitä

Sulata suklaat kondensoidun maidon kanssa kattilassa. Lisää voi sähkövatkaimella vatkaten. Anna jäähtyä hetki ja lisää lopuksi joukkoon pähkinät. Halutessasi voit murskata pähkinöitä vähän, itse tykkään laittaa kokonaisia. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla - kannattaa voidella leivinpaperin varmuuden vuoksi öljyllä. Kaada ja tasoita massa vuokaan. Nosta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi. Leikkaa jähmettynyt fudge haluamasi kokoisiksi paloiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan