Ruumiskaappi

perjantai 15. toukokuuta 2015


Me virkistyttiin tänään työporukalla. Vaikka juuri nyt tällä hetkellä ei olo ole kovin virkeä ja suunnittelinkin makaavani sohvalla lopun iltaa vintiön kanssa, niin silti virkisti päivä kovasti. Hieman alkaa olla raskaita tällä vatsalla jo koko päivän liikkeelläolot, mutta vielä mennään jaloillaan! 

Mutta niin se virkistyspäivä siis. Aamupalalla aloitettiin, eikä Ekberg pettänyt. Ihania itse leivottuja leipiä ja herkkuja. Täydellisiä croissanttejakin.

Aamupalan jälkeen suunnattiin Kamppiin keilaamaan. Minulta jäi tosin varsinainen keilaaminen muutamaan heittoon, koska selkä vihoittelee sen verran. Enkä tiedä onko moinen harraste muutenkaan parasta viihdettä tässä tilassa. Mutta mukavaa se on! En tiedä, miksi niin harvoin tulee käytyä keilaamassa.

Keilauksen jälkeen oli vuorossa minun päivän kohokohtani. Nimittäin tuo otsikossa mainittu ruumiskaappi eli Room Escape. Ideanahan on, että lukittaudutaan huoneeseen ja yritetään päästä sieltä ulos. Minua jännitti kovasti etukäteen, mutta olin samalla superinnoissani. En pidä ahtaista enkä suljetuista paikoista laisinkaan, joten olin varma, että paniikki iskee. Harmi olisi, jos tulisi kova paniikki, koska pelin voi kyllä keskeyttää, mutta sitten se keskeytyy koko ryhmältä. Onneksi peli imaisi heti mukaansa, enkä lopulta ehtinyt edes ajatella olevani suljetussa ahtaassa huoneessa. Meidän porukka jakautui kahteen ryhmään - 5 ja 6 henkeä, se oli aika mainio määrä, ei ainakaan enempää. Kiehtovaa olisi kokeilla tuota yksin tai ehkä kaksin, nyt oli niin monta päätä johon luottaa. Mutta huippusiistiä! Suosittelen lämpimästi; esimerkiksi näin virkistyspäivään tai vaikka synttäreille tai polttareihin. 

Huoneista paettuamme päätimme päivämme ravintola Kiilaan. Vatsa täyttyi, mutta paljon keksisin kehitettävää. Kaikenkaikkiaan aika keskinkertainen kokemus.


Väsyneenä, mutta virkistyneenä viikonloppuun!

Josko jaksaisi huomenna seikkailla Ravintolapäivässä; onko vinkkejä pääkaupunkiseudulle? Suunnitelmissa ehkä myös Kasvitieteellinen puutarha, jos jalat vaan kantaa. 


6 kommenttia:

 1. Missäs tuollainen kasvitieteellinen puutarha oikein on? Voitaisiin viedä meidän lapset sinne, kun tulemme Hesaanpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin Kasvitieteellinen puutarha on ihan keskustassa - Kaisaniemessä tarkemmin. Rautatieasemalta on alle kilometrin kävelymatka! Siellä on ulko- ja sisäpuutarhat siis. En kovin voi vinkkejä vielä antaa, kun en ole koskaan käynyt (kröhöm..), mutta toivottavasti viikonlopun jälkeen voin antaa vinkkejä! :) Paljon hyvää olen kuullut kylläkin.

   Poista
 2. Mukavaa että touhua riittää odotuksen lomassa! Uskallatko mahakuvia laittaa jakoon? Olisi mukava nähdä millainen kumpu kahdesta beibestä oikein kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva kun jaksaa vielä! :) Olen pelännyt ajatusta vuodelevosta kovasti.. Olen vähän pohtinut tuota vatsan kuvaamista, mutta en vielä ole uskaltanut. Ensi viikolle suunnitteilla jotain yleistä tarinaa raskaudesta, ehkä siihen liitteeksi tulee kuvakin :)

   Poista
 3. Aika hurja otsikko;D Täälläkin tuollaiset escape-roomit ovat tulleet tosi suosituiksi mutten ole vielä päässyt kokeilemaan pääsenkö sellaisesta ulos;D Ekberg on kyllä ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin moni on kuullut, kun olen sanonut meneväni kokeilemaan Room Escapea - jotenkin sitten sopi tähän saumaan :D Kannattaa mennä kokeilemaan! Se oli aika nastaa touhua :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan