Juustokakkubrownie

torstai 25. kesäkuuta 2015


Juustokakkubrownie

100 g voita
150 g tummaa suklaata
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 kananmunan keltuainen
5 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Pingota irtopohjavuoan (noin 20 cm) pohjalle leivinpaperi ja laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.

Sulata miedolla lämmöllä suklaa ja voi kattilassa. Poista liedeltä, lisää sokeri ja sen jälkeen munat yksitellen sekoittaen. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada vuokaan.

Vatkaa kulhossa tuorejuusto, keltuainen ja sokerit kunnes seos on tasaista. Lusikoi tuorejuustoseos suklaataikinan päälle ja levittele tasaiseksi - ei haittaa lainkaan, vaikka taikina ja tuorejuusto sekoittuvat. 

Paista uunin keskitasolla noin 30-40 minuuttia, kunnet kakun keskusta on juuri kypsä. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua - mahdollisuuksien mukaan kakun voi tehdä jo esimerkiksi edellisenä päivänä. 



Kuvat suorastaan täydellisiä, eikö ole! 

Mutta minkäs teet, on niin hyvää kakkua, että ihan meinaa unohtaa koko kuvailun. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan