Pages

Helpot ja herkulliset patongit

torstai 15. lokakuuta 2015

1 pss kuivahiivaa
noin 12 dl jauhoja
2 tl suolaa
6 dl vettä

Sekoita pussi kuivahiivaa ja suola noin puoleen jauhomäärästä. Lisää reilusti kädenlämpöinen vesi ja lisää jauhoja kunnes taikinassa on hyvä sitko. Anna kohota reilusti ainakin tunnin verran. Jaa taikina kolmeen osaan ja leivo pitkät patongit. Kierrä leipomaasi patonkia ennen pellille laittoa (pysyy paremmin kasassa!). Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen ja kohota patonkeja odotellessa. Paista 15 minuuttia 250 asteessa ja tiputa sen jälkeen lämpötila 150 asteeseen. Paista vielä noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan