Pages

Kanapiiras

lauantai 24. lokakuuta 2015

Iltapalaksi valmistui eräänä päivänä tällainen herkku.

Kanaisa piiras

150 g voita
1 tl suolaa
2 tl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
1 kananmuna

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää hetken huoneenlämmössä ollut pehmeä voi ja murustele seokseksi. Lisää joukkoon kananmuna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele piirakkavuoan (noin 28 cm) pohjalle ja reunoille.

350 g maustamattomia kanasuikaleita
200 g herkkusieniä (tai muita sieniä)
100 g fetajuustoa
2 tomaattia
puolikas kesäkurpitsa
mausteita
3 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta

Viipaloi herkkusienet ja kuullota ne pannulla pienessä määrässä voita. Paista ja mausta kanasuikaleet. Sekoita keskenään ruokakerma sekä kananmunat ja lisää joukkoon juustoraaste. Levitä kanasuikaleet pohjimmaiseksi ja lado päälle herkkusienet, kuutioidut tomaatit ja paloiteltu kesäkurpitsa. Murustele päälle fetajuusto ja kaada lopuksi kaiken päälle munakermaseos. 

Paista 200 asteessa kunnes pinta on saanut kauniin värin - noin suunnilleen 30 minuuttia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan