Perhematka

perjantai 9. lokakuuta 2015

Äiti ja tytöt sai taannoin upouudet passit - tytöt ihkaensimmäisensä ja äitikin ensimmäisen uudella nimellä varustettuna. Ja pitihän niitä päästä testaamaan.

Suunnattiinkin eräänä kauniina syysperjantaina kohti Länsisatamaa ja Tallinkin laivaa. Another first for hubby; nimittäin tuo laivalla matkaaminen. Sitä vähän jännitettiin, mutta kivaahan se oli. Pari tuntia myöhemmin rantauduttiin etelä naapuriin ja vaikkei ihan rannalle tällä etelänlomalla päästykään, niin säät kyllä hellivät matkailijoita. Auringossa käyskenneltiin ja nautittiin vaan - toistemme seurasta ja pienestä irtiotosta. Tälle levottomalle sielulle teki hyvää päästä hetkeksi pois kotiympyröistä. Lauantaina tehtiin kuukauden askelennätys - 26 447 askelta eli jotakuinkin 20 kilometriä. Illalla väsytti ja nukuttiinkin hotellissa makeasti kaikki neljä samassa sängyssä. Sunnuntaina shoppailtiin - isämiehellä lähti vähän lapasesta ja osti kokonaan uuden vaatekerran. Äitin ostokset oli lähinnä tuota viimeisessä kuvassa paljastuvaa sorttia - voin rehellisesti tunnustaa, että dieetti oli ja meni. 

Meidän neidit oli mitä mainiointa matkaseuraa. Hotellista löytyi vedenkeitintä ja mikroa, niin saatiin maidotkin lämpimäksi. Tosin me ei ainakaan löydetty Tallinnasta korviketta valmiiksi nesteenä, pelkästään jauhetta oli tarjolla - onneksi oli omat mukana. Vaunujen kanssa liikkuminen oli suht helppoa, joskin moniin ravintoloihin ei esimerkiksi päästy sisään ja vanhan kaupungin puolella jäi kauppoja kiertämättä samasta syystä - joskin se oli ihan hyvä juttu lompakon kannalta. Mutta muuten päästiin kivasti liikkumaan ja bussillakin matkattiin sujuvasti. Tytöt viihtyy vaunuissa vielä hyvin, mutta mukana oli myös kantoreput, että pääsivät välillä tutkailemaan maailmaa ja tuulettumaan. Ehkä keväällä uudestaan reissaillaan tuonnekin - kiva kaupunki, kivan lähellä ja on niin helppoa tuo laivalla matkaaminen kun lykkii vaan rattaat kyytiin. Nyt jo suunnitellaan seuraavaa matkaa. Ei taideta ennen mummolareissua ehtiä maailmalle, mutta jos nyt edes Tampereelle ehdittäisiin. 

Tytöt täyttää huomenna jo kolme kuukautta! Äiti ja isä lähtee sen kunniaksi treffeille, nimittäin kuka muukaan valloittaa Hartwall Areenan kuin Elastinen, iskän lemppari - lapset jää isovanhempien hellään huomaan, joskin äiti jo valmiiksi vähän ikävöi. 

3 kommenttia:

 1. Mua kyllä harmittaa ettei olla nyt samassa kaupungissa, olis niin kiva nähdä tyttöjen kasvavan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua myös! Olisi ihanaa se teidän toinen pieni tavata myös <3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan