Pages

Punajuurilaatikko

torstai 15. lokakuuta 2015

Punajuurilaatikko
noin 1 kg punajuuria
400 g jauhelihaa
2 pientä sipulia
200 g fetajuustoa
2 kananmunaa
4 dl ruokakermaa
3 dl punaisia linssejä
hunajaa
suolaa
mustapippuria

Kuori ja raasta punajuuret. 

Hienonna sipuli ja paista jauhelihan kanssa. Huuhtele linssit kylmässä vedessä. Kumoa punajuur.iraaste, jauheliha sekä linssit kahteen uunivuokaan ja sekoita. Sekoita keskenään ruokakerma ja kananmunat sekä lisää joukkoon mausteita mielesi mukaan. Kaada seos tasan uunivuokiin. Murustele päälle fetajuustoa ja valuta päälle hieman hunajaa. 

Kypsennä uunin keskitasolla 150 asteessa vajaa kaksi tuntia.

--

Tähän laatikkoon törmäsin vuosi sitten My Exploration blogissa. Siitä lähtien se on kummitellut mielessä ja muutaman kerran on päästy hyvin lähelle toteutustakin. Kuitenkin vasta nyt sain aikaiseksi tehdä tätä ja pakko sanoa, että harmittaa tämä menetetty vuosi. Onneksi on tätä tulevaisuutta (toivottavasti) vielä pitkälti, niin voin ottaa menetetyn ajan takaisin. Älä sinä tee samaa virhettä! 

ps. Kannattaa tutustua myös tuohon alkuperäiseen ohjeeseen, erityisesti jos pidät vuohenjuustosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan