Pages

Täydelliset valkosuklaa-pekaanipähkinäcookiet

lauantai 14. marraskuuta 2015

Joskus sitä vaan saa aikaan jotain lähes täydellistä keittiössä sekoitellessaan aineksia yhteen. Tällä kertaa voin sanoa onnistuneeni.

Valkosuklaa-pekaanipähkinäcookies
noin 40 kpl

225 g voita
2 dl fariinisokeria
2 dl ruokosokeria
1 tl vaniljasokeria

2 kananmunaa

1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
5,5 dl vehnäjauhoja

2,5 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
4 dl rouhittua valkosuklaata

Laita uuni lämpiämään 190 asteeseen. Rouhi suklaa ja pähkinät karkeaksi rouheeksi (saa olla reilusti eri kokoisia paloja).  Sekoita keskenään kuivat aineet. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten joukkoon. Lisää kuivat aineet ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Lopuksi heitä joukkoon rouhitut pähkinät sekä suklaa ja sekoita taikina tasaiseksi.

Nostele ruokalusikalla pellille kokkareita - normaalikokoiselle uunipellille mahtuu 9 cookieta. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes keksit ovat kauniin kullanruskeita. 


Ja nauti!


2 kommenttia:

  1. Nää menee pukinkonttti-listalle! :) Ihania fetajuustosarviasi tein eilisille synttärijuhlille, nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Mää en uskalla enää tehdä, kun syön ne kaikki täällä yksin vaan :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan