Hyvää itsenäisyyspäivää!

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Myrskyinen on ollut sää ja flunssainen perhe. Se ei kuitenkaan ole meidän päivää paljolti haitannut, ollaan saatu olla vaan. Aamulla tytöt helli meitä ja herättiin vasta lähempänä kahdeksaa (!?!!). 

Laiska aamupala. Pari elokuvaa. Isämiehen kokkaamaan gambialaista. Mustikka-valkosuklaajuustokakkua. Lihapiiraita. Popcornia. Linnanjuhlia. 

Näistä on meidän päivä tehty. Vaikka nenäliinoja on kulunut liian monta ja tytötkin vielä ovat tukkoisia, niin silti tämä oli kaikessa rauhallisuudessaan ja tylsyydessään melko täydellinen päivä. 

Ajatuksena oli kyllä koristella joulukuusi, mutta se on joutunut paikkaan nimeltä hukka. Täytyy huomenna ostaa uusi - meillä kun on ihan sellainen muovinen vaan tylsästi. Muuten ollaan hieman joulua laitettu ja paketteja kasailtu pinoon. 

Minusta on mukavaa juhlia itsenäisyyspäivää ja se on minulle jokseenkin tärkeä päivä. Mutta pakko on sanoa, että surulliseksi olen tänään tullut uutisia katsoessani ja niissä vilahtaneita mielenosoittajien kylttejä - "ei islamille" "ei pakolaisille" yms. Minua harmittaa, että niin moni on niin kovin tyhmä tai yksinkertainen. En jaksa uskoa, että esimerkiksi omat isovanhempani toivoivat tällaista Suomea taistellessaan sen puolesta - taistellessaan vapaan ja tasa-arvoisen Suomen puolesta. Ei siitä kuitenkaan sen enempää.

Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! 

Ihanaa, kun olette olemassa ja ollaan ylpeästi suomalaisia kaikesta huolimatta. 

Kenen iltapukua odotatte eniten? 

--

Joulukalenterisukat muuten etenee hitaasti, mutta varmasti. Syyhyttäisi niin kovasti tehdä enemmänkin päivittäin, mutta kun ei voi! Olen kuin pieni lapsi aamuisin ensimmäisenä tarkistamassa päivän sukkapätkää. Kiinnostaako teitä nähdä edistymistä, vai vasta valmis lopputulos?

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan