Puolivuotiaat

10.1.2015

Herättiin aamulla jännittyneenä. Töihin ja kouluun suunnattiin, mutta tuntui että päivä vaan matelee. Iltapäivällä käveltiin ensimmäistä kertaan Naistenklinikan ovista sisään ja ensimmäiseen ultraan. Pienen yllätyksen saimme tuolloin, kun tuossa rakeisessa ultraäänikuvassa näkyikin kaksi sykkivää sydäntä.

10.1.2016 

Herätään aamulla kuuden aikaan neitiBn iloiseen jutusteluun. Eihän yksin ole kiva olla hereillä ja hymy valaiseekin maailman, kun äiti avaa silmät. 

Paljon on tapahtunut - kivaa ja vähemmän kivaa. On ollut väsynyttä arkea ja pelonkin hetkiä. Mutta enemmän hymyjä ja ilon sekä onnen tunteita. Hetkeäkään en pois vaihtaisi. 

Meidän puolivuotiaat;


Neiti A 

7 860 g 
65,4 cm

Suloinen tyttö. 
Hyvin kasvaa. 
Soseita syö jo monipuolisesti. 
Navan ympäri pyörii, suorille käsille nostaa ylävartalon.


Neiti B 

7 340 g 
66,0 cm

Ihana tyttö.
Hienosti kasvaa.
Soseita syö jo monipuolisesti.
Ryömii, konttausasentoon nousee.
Juttelua tulee. 

Meillä asustaa edelleen kaksi hyvin aktiivista pientä neitiä. Huomaa koko ajan enemmän, miten heistä onkaan seuraa toisilleen ja heidän leikkejään on ilo seurata. Myös viihdykettä kaivataan selkeästi enemmän, kuin aiemmin ja tylsyys iskee helposti. 

Neiti A on se rauhallisempi, joskin osaa myös hermostua tahtoessaan. Lempipuuhaa on pomppiminen äitin/iskän käsien varassa. Myös syöttötuolissa istuminen ja tanssiminen on mukavaa hommaa. Ikeniä kutittaa kovasti ja hetkenä minä hyvänsä ensimmäiset hampaat puhkeaa. Tämä neiti ei vielä pääse eteenpäin ja sepä vasta ärsyttääkin, mutta peruutus onnistuu jo melko hienosti. Hän on kova tyttö juttelemaan ja naureskelemaan.

Neiti Bn lempipuuhaa on siskon lailla syöttötuolissa istuminen ja ihan syöminenkin. Hän pääsee jo eteenpäinkin ja sitä taitoa harjoitellaan ahkeraan. Konttausasentoon hän nousee ja siinä heijaa itseään pitkiäkin toveja. Tylsistyy siskoaan helpommin ja kaipaa viihdykettä. Ilmaisee myös siskoaan voimakkaammin tahtonsa ja hermostuu nopeammin - rauhottuukin kyllä nopeammin. Neiti B on siskoista kovaäänisempi ja tykkää kokeilla äänialojaan laajemmin. 

Huomaa myös, että liikkuvaisuus on alkanut tulla uniin ja neidit eivät malta nukahtaa enää niin helposti. Edelleen heillä onneksi on suhteellisen hyvät unenlahjat, minkä toivon jatkuvankin. 


3 kommenttia

 1. Vitsi miten ihanaa olisi päästä jo tutustumaan näihin neiteihin! :) ja olisipa tuolla brunssillakin ollut aika herkkua olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian päästään tutustumaan, minäkin odotan sen teidän pienemmän neidin tapaamista :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihanaa olisi päästä jo tutustumaan näihin neiteihin! :) ja olisipa tuolla brunssillakin ollut aika herkkua olla :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.