Pages

Valkosuklaiset pekaanipähkinämuffinit

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Valkosuklaa-pekaanipähkinämuffinit
12 kpl

200 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

3 kananmunaa

1,5 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa

150 g valkosuklaata
100 g pekaanipähkinöitä

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Rouhi suklaa sekä pähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää taikinaan. Vuoraa muffinipellin kolot vuoialla ja annostele taikina tasaisesti vuokiin - ei ihan täyteen. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia. 



2 kommenttia:

  1. Oijoi, kuola valuu :D Pakko varmaan leipoa taas tänään jotain hyvää :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli aika herkkua! :P Jotain hyvää olisi täälläkin suunnitteilla. Ehkä noita sinun sitruunapullia :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan