Good Friday

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Tekisi mieleni kirjoittaa. Avata ajatuksiani monesta asiasta - perheestä, parisuhteesta, rasismista, keväästä, rakkaudesta, lapsista, peloista ja paheista. Olisi niin paljon asiaa ja luonnoksissa ainakin seitsemän keskeneräistä tekstiä. Keksisikö joku sellaisen kojeen, joka tuottaisi ajatuksistani valmista selkeää tekstiä? 

Tekisi mieleni touhuta ja tehdä. Ommella, sisustaa, neuloa ja virkata. Leipoa ja laittaa ruokaa. Lukea kirjoja ja leikkiä lasten kanssa. Ulkoilla ja viettää aikaa ystävien kanssa. Mutta miten aika riittäisi kaikkeen? Voisiko vuorokauteen tuoda muutaman tunnin lisää ja hidastaa ajankulua. Lapset kehittyy ja kasvaa liian nopeaan, eikä äiti pysy mukana. Vuoden verran olen jo lähes kotona ollut ja päivä päivältä lähenee töihin paluu - onhan se vieläkin tavallaan kaukana, mutta silti jo liian lähellä. 

Tällä hetkellä arki tuntuu jämähtäneen paikalleen. Päivät menee suht samalla kaavalla eteenpäin, mutta aivan liian nopeaa. Ensi viikolla alkaa jo huhtikuu ja pian tytöt täyttää 9 kk. Arjen rakenteissa ei liene muuta moitittavaa kuin liika telkkarin katselu, Private Practice vei mennessään, mutta onneksi se nyt loppui. Jos aloittaisin katsomaan Greyn Anatomiaa, niin siinä varmaan sujahtaisi loppu äitiysloma? 

Tahtoisin pysäyttää ajan ja jäädä hetkeksi kellumaan tähän todellisuuteen. Iltaisin katselen nukkuvia lapsia ja ahdistelen ajatusta töihin paluusta. Vaikka voisinhan minä vielä kotiinkin jäädä, se ajatus on alkanut houkuttelemaan yhä enemmän. Ovathan he vielä kovin pieniä elokuussa, jolloin ajatukseni on töihin palata. Isoja kehitysaskelia jäisi näkemättä ja kokematta kotona. 

Aika näyttää, mitä tulee tapahtumaan. Onneksi ei huomenna tarvitse tehdä päätöstä. 

--


Oikeastaan tulin vain toivottamaan hyvää pääsiäistä! Nauttikaa ja rentoutukaa ja palatkaa juurille. Pääsiäinen on rakkauden ja perheen aikaa parhaimmillaan!  

Meidän perhe suuntaa pian kohti Talvipuutarhaa ja tipuja. Vietetään rentoa viikonloppua perheen kesken, ollaan vaan ja nautitaan keväästä. 


3 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä teillekkin! Kiva kohta on jo toukokuu<3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle myös!! Me ollaan vietelty lankalauantaita leppoisasti rannalla. Mä ymmärrän hyvin sun ajatukset kirjoittamisen suhteen nyt kun itsekkin on yrittänyt kirjoitella tota jonkun sortin blogia. Monista aiheista olis kirjotettavaa, mutta en saa sitä aivoista ulos tekstinä 😂. Odottelen täällä kuitenkin mielenkiinnolla sitten kun jotain tekstiä syntyy!

  VastaaPoista
 3. Aika on mennyt kyllä ihan todella nopeasti!
  Ihanaa pääsiäistä teille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan