Helmikuussa...

torstai 3. maaliskuuta 2016

... vietettiin viikonloppua Jyväskylän mummolassa. Siellä on hyvä ajoittain käydä ja viettää aikaa ystävien sekä perheen kesken. Helsingissä on kuitenkin tällä hetkellä koti ja se konkretisoituu aina noiden Jyväskylän visiittien aikana.

... tytöt pääsivät mummolassa eka kertaa saunan lauteille. Ammeessa muutamaksi minuutiksi nauttimaan lämmöstä. 

... ihmeteltiin tyttöjen touhuilua. Meillä kontataan jo hurjaa vauhtia ja molemmat neidit nousevat seisomaan tukea vasten. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita arjessa riittää, kypärät piti hommata pieniä päivä suojaamaan.

... minä olen neulonut rajattoman määrän villasukkia. Viikossa valmistuu kolmisen paria ja alkaa olemaan varastot täynnä.

... olen myynyt paljon tavaraa - lastenvaatteita ja -tavaroita sekä omia vaatteitani. On mahtavaa, kun pääsee vähän turhasta eroon ja saa lisäksi säästöön muutaman pennin.

... olen myös ostanut tytöille seuraavan koon (74 cm) vaatteita. Kerralla kun ostaa kahdelle lapselle kokonaan uuden vaatekoon verran vaatteita, niin saa muutaman pennosen kulumaankin. Onneksi on alet!

... käytiin tyttöjen kanssa eka kertaa pulkkailemassa. Ei vielä kovin innoissaan olleet, mutta hauskaa meillä oli silti.

... ollaan myös ulkoiltu pariin otteeseen puistossa tyttöjen kanssa. Keinuminen on parasta! 

... käytiin Design museossa Boblailemassa ja tutustumassa Lapsen vuosisata näyttelyyn. Hirmuisen kiva näyttely - kannattaa käydä! 

... ollaan haaveiltu matkailusta. Onneksi pian päästään länsinaapuriin käymään.

... ollaan tapailtu ystäviä ja sukulaisia. Istuttu teekupin kanssa ja parannettu maailmaa. 

... vietettiin kaiken kaikkiaan aika perusarkea. Meidän arki on onneksi muodostunut melko mukavaksi ja sujuvaksi.4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas, söpöt vaippapäät :) SL

  VastaaPoista
 2. Ihania kullannuppuja, mukavaa katsella teidän kuvia, kyllä menoa riittää ja siitä saa kahta neitosta kiittää, hyvää jatkoa ja kiitokset ihanista ja kauniista villasukista joita poika on pitänyt jo kumisaappaissa, vauvaa tässä odotetaan eli meillekin tulee lisää lapsukaisia tai ainakin yksi nyt ensin jos hyvin menee kaikki, elokuussa.
  hennajenniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva jos villasukat on päässeet käyttöön :) Ja toivottavasti oli suht edes sopivan kokoiset. Onnea teille odotukseen! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan