Kahdeksankuiset

Kahdeksan kuukautta.


Neiti A 

8 840 g
69 cm

Neiti B 

8 545 g
68,5 cm

Meillä asustaa kaksi hyvin aktiivista ja liikkuvaista neitiä. Molemmat likat konttaavat kovaa vauhtia ja nousevat tukea vasten seisomaan. Neiti B on hieman siskoaan edellä ja lahjakkaampi fyysisesti, mutta Neiti A tulee hienosti perästä. Leikkiminen siskon kanssa on parasta huvia ja tytöt seikkailevat yhdessä pitkin kotia - yleensä neiti B edellä ja sisko perässä. Leluista suosikki on laulava koira, jolla jaksetaan leikkiä pitkäkin tovi. Suurimpia suosikkeja on myös äitin mittanauha, mikä on mukavan pitkä, niin riittää molemmille. Neiti B on tuleva tanssija ja alkaa tanssahtelemaan aina musiikkia kuullessaan. Kaikkea vasten noustaan seisomaan ja ajoittain vähän kolahtelee, kun ei jalat vielä ihan pidä. Neiti B osaa myös jo hienosti laskeutua istumaan, mutta neiti A ei vielä tätä taitoa hallitse - usein tuleekin lopulta kiukku, kun alkaa väsyttää seisominen. Molemmat tytöt ovat kovia jutustelijoita. Juttua riittää pitkin päivää ja erityisesti neiti A on myös kova tyttö naureskelemaan. 

Syöttötuolissa istuminen aiheuttaa ajoittain kiukkua, koska menohaluja on niin paljon. Hienosti tytöt kuitenkin syövät - meillä sekä sormiruokaillaan että syödään soseita. Useimmilla aterioilla on tarjolla molempia - kotona yritän tällä erää lisätä sormiruokien määrää. Talk-murot sekä maissinaksut ovat kivaa ruokaa ja niiden avulla harjoitellaan sorminäppäryyttä. 

Tällä hetkellä meidän arki on melko mukavaa. Tyttöjen kanssa on suht helppoa lähteä liikkeelle, koska he viihtyvät rattaissa hyvin. Seuraneiteinä he ovat vallan mainioita ja pääasiassa iloisia aurinkoisia lapsia. Iltaisin saatetaan kiukutella ja istutaankin usein lattialla sylikkäin iltaisin. Muutenkin tulee vietettyä myös äidin paljon aikaa lattialla, nimittäin paras kiipeilytelinehän äiti on. 

Sellaisia meidän tytöt! 

Onko muita samanikäisiä linjoilla?

8 kommenttia

 1. On aina kiva lukea teidän tyttöjen kuulumisia kyllä, kun tosiaan niin samanikäisiä kuin meidän jäpikkä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! :) Tuo teidän poju on kyllä niin hurmuri <3

   Poista
 2. Meillä on sama, äiti ja isä on parhaat kiipeilytelineet. Ja iltaisin ollaa tyytyväisiä kuha joku istuu/makaa myös lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Ja meillä äiti on myös kiva puristelulelu ja tietty hiuksista on parasta kiskoa..

   Poista
 3. Aika samankuuloisia juttuja täälläkin ollut 8kk iässä! Menoa ja meininkiä mutta se paikallaan olo oli (ja on edelleen) ihan tylsää... Se on ihanaa kun arki helpottuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa :D Mutta onhan se ihanaa, kun nuo touhuaa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.