Maaliskuussa..

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

... käytiin länsinaapurissa lomalla. Tyttöjen ja isämiehen ensimmäinen virallinen risteily. Isä oli ihan innoissaan lähdössä, mutta ei oikein tajunnut, mikä siinä on niin hienoa. Ekana iltana totesi hytissä nukkumaan käydessämme, että nyt hän ymmärtää, miksi suomalaiset niin tykkäävät risteillä. Reissu meni hienosti kaiken kaikkiaan, nuo meidän tyttöset on mainiota matkaseuraa. Tukholmassa vietettiin päivä seikkaillen ja laivalla lähinnä keskityttiin syömään hyvin.

... vanhemmat pääsivät naistenpäivänä treffeille. Käytiin nautiskelemassa nepalilaista ja sen jälkeen suunnattiin Hartwall Areenalle Hurtsia kuuntelemaan. Mukavaa välillä olla liikkeellä kaksistaan.

... syötiin liikaa herkkuja. Erityisesti ihastuin kookos-valkosuklaapullaan, jota leivoin pariinkin otteeseen. Kookos on nam!

... siivottiin ja sisustettiin. Kevät ja aurinko toi sisustusinnon ja olohuoneessa vaihtui järjestys. Uusi matto ja muutama muu täsmäostos tarttui mukaan Ikeasta. Lastenhuoneeseen saatiin ihanat uudet taulut Harjun paperista.

... Facebookin kirpputoriryhmistä on tehty löytöjä. Osa enemmän ja osa vähemmän tarpeellisia/harkittuja. 

... ollaan oltu paljon ihan vaan kotona ja perheen kesken. Ketään yövieraita ei mummon ja vaarin lisäksi ole käynyt ja muutenkin on ollut melkoista hiljaiseloa. Se on ollut ajoittain vähän tylsää, mutta toisaalta ihan mukavaakin.

... pääsiäisenä käytiin Talvipuutarhassa ihailemassa kukkasia. Vietettiin mukava rauhallinen pitkäperjantai perheen kesken.

... vielä ehdittiin tulla Jyväskylän mummolaan vierailulle. Äiti ja tytöt ajeli keskenään (!) ensimmäistä kertaa Helsingistä ja hyvin meni! 

... fiilisteltiin kevättä. Muisteltiin mennyttä ja suunniteltiin tulevaa. Ihana kevät, aurinko tuo elämään iloa!
2 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia, sä oot varmaan niin onnellinen. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja on kyllä helppo olla onnellinen näiden neitien kanssa! Kiva, etät löysit tänne, kävin vastavierailullakin :) Hyvältä näytti, jään seurailemaan!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan