Pages

Kinuskinen blondie

lauantai 14. toukokuuta 2016

Kinuskinen blondie
20x20 vuoka

250 g voita
2,5 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

2 kananmunaa

6 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
0,5 tl suolaa

1 prk konsendoidusta maidosta keitettyä kinuskia

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Voitele vuoan reunat ja pohja. Sekoita kuivat aineet valmiiksi odottamaan. 

Vatkaa pehmeä voi ja sokerit kunnolla sekaisin. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Lisää lopuksi kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.

Levitä 2/3 taikinasta vuoan pohjalle. Paista noin 10 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes pohja on kiinteytynyt. Levitä pohjan päälle kinuski tasaiseksi kerrokseksi ja lusikoi päälle loput taikinasta. 

Paista vielä noin 20 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet hieman väriä. Keskusta saa vielä tutista. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja laita hetkeksi jääkaappiin. 


Kannattaa leikata annospaloista suhteellisen pieniä, tämä on nimittäin melkoisen makeaa piirakkaa!



5 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan