Kinuskinen blondie
20x20 vuoka
250 g voita
2,5 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
0,5 tl suolaa
1 prk konsendoidusta maidosta keitettyä kinuskia
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Voitele vuoan reunat ja pohja. Sekoita kuivat aineet valmiiksi odottamaan.
Vatkaa pehmeä voi ja sokerit kunnolla sekaisin. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Lisää lopuksi kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
Levitä 2/3 taikinasta vuoan pohjalle. Paista noin 10 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes pohja on kiinteytynyt. Levitä pohjan päälle kinuski tasaiseksi kerrokseksi ja lusikoi päälle loput taikinasta.
Paista vielä noin 20 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet hieman väriä. Keskusta saa vielä tutista. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja laita hetkeksi jääkaappiin.
Kannattaa leikata annospaloista suhteellisen pieniä, tämä on nimittäin melkoisen makeaa piirakkaa!
Nami! ;))
VastaaPoistaSepä! :D
PoistaTämä täytyy testata! :)
VastaaPoistaVoin vain suositella :P
PoistaAi herranjesta, tämmösen palan tarvisin just nyt! :D
VastaaPoista