Vappua!

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vein eilen illalla roskia ulos joskus kahdeksan jälkeen. Oli ihanan kesäinen ilta ja aurinko vielä helli säteillään. Useammasta naapuritalosta kuului juhlimisen ääniä ja kadulla kulki porukkaa haalareissaan ylioppilaslakit päässä. Itse vein roskia rikkinäisissä collareissa tukka likaisena. Haaveilin jo tuohon aikaan nukkumaan menosta, vaikka takana oli jopa harvinaisesti päiväunet. 

So the times chance.

En ole koskaan ollut liiemmin vappuihminen. Nuorempana juhlin kavereiden kanssa ja täysi-ikäistyttyäni usein tienasin olemalla kuskin roolissa. Monta monituista vappua on tullut myös vietettyä Saappaan liiveissä ja sittemmin myös töiden parissa. Muutama vuosi sitten taisin viettää jopa yhden erilaisen vapun Gambiassa! Viime vuonna järjestettiin vappuna illanistujaiset, mistä voisi joskus tulevaisuudessa tehdä jonkin sortin perinteen. 

Tänä vuonna meidän vappu on pitkälti koostunut perheajasta. Ollaan oltu ihan kotona vaan, ei lähdetty edes seikkailemaan kaupungin vapputoreille, pallotkin ostettiin vaan Prismasta. Mutta onpa ollut mukava viikonloppu! Eilen paistettiin munkkeja ja istuttiin ulkona auringosta nauttien. Nukuttiin ne päiväunet ja leikittiin paljon. Illalla lasten nukahdettua vietettiin pariskunta-aikaa elokuvaa katsoen, joskin hieman silmät luppas jo loppuvaiheessa. 

Tänään ollaan grillailtu ja vietetty laatuaikaa ystäväperheen kanssa. Tytöt touhusi ulkona ja sammuivat pitkille päiväunille niin, että äiti ja isä saivat syödä kakkua rauhassa. Maattiin auringossa ja pohdittiin tulevaa kesää. Nyt lapset leikkii, iskä tuijottaa jalkapalloa ja minä istahdin tietokoneen ääreen. Keittiö on kaaoksessa, mutta sen ehtii siivota myöhemminkin. Huomenna me suunnataan tyttöjen kanssa mummolaan viikoksi. Hyvällä tuurille ehdin kirjoitella tännekin useammin, kun on useampi silmäpari vahtimassa lapsia. 

4 kommenttia:

 1. Hei kerro mulle sun salaisuus miten saat tosta sokerista tommosta tasaista? Mun eka munkki näyttää tolta, mutta sitten siihen sokeriin sekoittuu jo paistoöljyä ja loput onki sitte ihan omatekoisen näköisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun salaisuus on mies, joka paistaa munkit! :D Mutta luulen, että se salaisuus voisi olla, että nostetaan munkit öljystä paperin päälle, jolloin suurin osa öljystä jää siihen. Sitten vasta sokeroidaan, niin ei ainakaan meillä tullut sokerista öljyistä.

   Poista
 2. Ompas tytöillä ihanat pipot!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo! :) Ne oli mun messulöytö <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan