Pitkäksi venähtänyt juhannus

torstai 30. kesäkuuta 2016

Me käännettiin viikko sitten perjantaina auton nokka kohti kesämökkiä - kuten moni muukin varmasti. Ollaan oltu vaan ja nautittu. Saunottu ja uitu ja nukuttu ja leikitty ja luettu kirjaa - rentouduttu ihan kunnolla. Tämä äiti-ihminen on nukkunut ihan varastoon asti, kun mummo ja vaari ovat leikittäneet tyttöjä. Eräänä aamuna sain nukkua yhdeksään (!!!) asti, minkä jälkeen sain vielä syödä aamupalan rauhassa ja lukea kirjaa, koska tytöt olivat jo päiväunilla. Vietinpä yhden päivän itsekseni Tampereella shoppaillen - tytöille vaatteita päiväkotia varten, isämiehelle syntymäpäivälahjaa ja heräteostoksena itselleni uusi mekko. Siinä sivussa lounasta serkkuni kanssa ja ihan vaan nautiskelua omasta ajasta. 
Paluu kaupunkiin kuitenkin vääjäämättä koitti ja täällä ollaan taas arjen pyörityksessä. Ensi viikolla juhlitaan meidän neitien yksivuotis synttäreitä, mikä hirvittää - mihin tämä aika oikein katoaa! Kiireinen viikko tulossa, mutta kiva sellainen. Ja ah, viimein päättyy myös kesäämme pilannut Ramadan. 

Toivottavasti teillä oli yhtä mukava juhannus kuin meillä! Olisipa aina kauniita kesäpäiviä ja leppoisaa oleskelua. 

4 kommenttia:

 1. Ihania mökki-ipanoita! :) Aika tosiaan juoksee, juuri tänä aamuna selasin kalenterin lehtiä ja kuukaudet tuntuu silloin entistä lyhyemmiltä, myös eteenpäin katsottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Osaa he olla ihaniakin :D Ja joo, varsinkin eteenpäin kun katsoo, niin kuukaudet on lyhyitä! Kohta on jo joulu ja kohta nää likat menee kouluun :D

   Poista
 2. Ihania kuvia pikkuisista neideistä! :D Tsemppiä synttäreiden järkkäilyyn! Siinä on sitten hauskaa puuhaa koko viikoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kiitos tsempeistä, pahasti näyttää siltä että tämä lähtee ihan lapasesta - mutta sillain hyvällä tapaa. Juhlien järkkääminen on vaan niin kivaa! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan