Valkosuklainen juustokakku (liivatteeton)

torstai 2. kesäkuuta 2016

Vaikka olen jo löytänyt nautaperäistä liivatettakin, niin silti kehittelen mielelläni näitä liivatteettomia reseptejä. Tämä kakku syntyi mökillä ja oli helppouden lisäksi hyvää. 


200 g dominokeksejä
75 g voita

400 g valkosuklaata
250 g mascarponea
200 g tuorejuustoa
2,5 dl kuohukermaa
ripaus vaniljasokeria

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään. Painele irtopohjavuoan (noin 24cm)pohjalle ja siirrä jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

Sulata suklaa - esimerkiksi mikrossa varovasti. Sekoita keskenään mascarpone, tuorejuusto sekä kuohukerma ja vatkaa tasaiseksi massaksi. Lisää vaniljasokeri. Lisää vielä jäähtynyt valkosuklaa koko ajan sekoittaen. Kaada vuokaan pohjan päälle ja siirrä pakastimeen pariksi tunniksi. Ota kakku pakastimesta hieman ennen tarjoilua, että se ehtii hieman pehmetä. Koristele esimerkiksi tuoreilla marjoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan