Korkeasaaressa

torstai 11. elokuuta 2016


Suunnattiin eräänä kesäisenä päivänä Korkeasaareen. Mukana oli vierailulla ollut ystäväperhe ja päivä kului vikkelään. Harmittaa, että ei tullut keväällä ostettua vuosikorttia kun sen olisi edullisesti saanut - tuolla nimittäin voisi vierailla useamminkin eläimiä ihastelemassa. Syksyllä täytyy käydä, josko tiikerinpennut olisivat silloin jo ulkona leikkimässä. 

Tytöt ovat pikkuhiljaa siinä iässä, että kiinnostuivat jo eläimistä. Vapaana kulkevat riikinkukot kiinnostivat ja erityisesti kameleita jaksettiin ihailla pitkään. Vaikka eläintarhat ovat monella tapaa hieman kyseenalaisia paikkoja, niin on niissä paljon hyvääkin.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kesäpäivä Korkeasaaressa!
  Me ei taaperon kanssa olla ehditty vielä Korkeasaareen. Saa nähdä jos tänä vuonna vai
  meneekö ensi kesälle. Omastakin Korkeasaaren käynnistä on jo muutama vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva paikka! Ja ainakin nuo meidän likat jo tuntuivat tykkäävän :) Varsinkin noista isoista eläimistä ja vapaana olevista linnuista.

   Poista
 2. Hei Ansku ja kiitos käynnistä, kivoista kuvista ja jutusta, mukavaa että viihdyitte! En tiedä mihin tarkalleen viittaat sillä, että sanot eläintarhoja monella tapaa hieman kyseenalaisiksi paikoiksi, mutta kannattaa muistaa, että eläintarhoja on maailmassa monenlaisia - joidenkin toiminta on tosiaan hyvinkin kyseenalaista. Vastuullisesti toimivien eläintarhojen ensisijaiset tehtävät on uhanalaisten lajien suojelu sekä ympäristökasvatus. Korkeasaaren toiminnan perusta onkin edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä olemalla mukana suojeluohjelmissa ja kertomalla luonnon ja sen monimuotoisuuden merkityksestä sekä ns. suurelle yleisölle että luontokoulussamme vieraileville koululaisille. Vierailu Korkeasaaressa ei siis ollut kyseenalainen teko vaan teko luonnon monimuotoisuuden säilymisen puolesta, kiitos! Aurinkoista kesän jatkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun kommentoitte :) Tarkoitin nimenomaan sitä, että maailmassa on paljon kyseenalaisia eläintarhoja - joskus eläintarha vierailun on päässyt itseltä vain itku ja harmittaa, että tuli moista paikkaa tuettua. Mutta Korkeasaaresta tykkään ja niin tykkäsivät lapsetkin. Toki toivon, että saisin lapsilleni näyttää näitäkin eläimiä omissa elinympäristöissään, mutta toistaiseksi täytyy 'tyytyä' eläintarhoihin. Enkä sanonutkaan, että vierailumme olisi ollut kyseenalainen teko, vaan päinvastoin - tullaan uudestaankin ja siksi jaoin tämän käyntimmekin, jotta ehkä joku muukin innostuisi vierailemaan.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan