Äidin ikiomat jutut

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Mammalandian bloggaajat kirjoittelevat kuukausittain yhteistyöpostauksen annetusta aiheesta. Minä ajattelin vielä pureutua syyskuun aiheeseen - äidin ikiomat jutut. 

--

Lastenvaatteet

Olen täysin hurahtanut lastenvaatteisiin. Facebookissa seurailen useampia aiheeseen liittyviä ryhmiä ja muuten lueskelen lastenvaatteiden ympärillä pyöriviä blogeja. Öisin on aina muutama tunti kun aivotoiminta ei riitä mihinkään järjelliseen, ja tuo aika on hyvä käyttää verkkokauppoja ja Facebookin kirpputoreja selaillen. Nautin myös siitä, että saan suunnitella tytöille erilaisia asukokonaisuuksia. 




Leipominen

Ihan oma juttu tämä ei nykyään enää ole, koska useimmiten saan seurakseni pari innokasta assistenttia. Leipominen on kuitenkin minulle keino purkaa ahdistusta ja väsymystä, sellaista omaa kehittävää puuhastelua. Kun kaipaan vain lohtua, leivon jotain helppoa ja tuttua. Ajoittain tartun haasteeseen ja kokeilen jotain uuttakin - vaihtelevalla menestyksellä. Lueskelen myös leivonta-aiheisia blogeja ja seurailen useampaa leipojaa Instagramissa.



Käsityöt

Minun oma juttuni - sellainen, missä edes pienet apulaiset eivät saa auttaa. Käsityöblogit ja -lehdet sekä jopa kirjat ovat mieluista luettavaa. Tykkään myös piirrellä ja suunnitella omia kuvioita ja ohjeita. Tällä erää on tullut paljon neulottua, töiden lomassa lähinnä. Haaveissa siintää ompelukoneen esiin kaivaminen ja myös virkkuukoukun etsintä - talveksi pitäisi saada muutama valopallo. 



Omaa aikaa minulla on tätä nykyä melko ruhtinaallisesti, tai ainakin se siltä tuntuu. Työ on minulle omaa aikaa, koska suurimman osan aikaa olen ainoa hereillä oleva. Lisäksi omaa aikaani on ne arkipäivät, kun tytöt ovat hoidossa ja itse olen vapaalla. En siis kaipaa enempää omaa aikaa, ehkä enemmänkin kaipaan lisää perheen yhteistä aikaa. Se on tällä hetkellä rajoittunut lähinnä niihin viikonloppuihin, kun satun olemaan vapaalla. 

Mitä omia juttuja teillä on? 

Jos Mammalandia ei ole tuttu, tutustu siihen esimerkiksi Facebookissa ja kotisivuilla.

2 kommenttia:

 1. Minulla omana juttuna on neulomonen. Lähinnä terapia käytössä. Stressin livittäjänä toimii hyvin :) Ompahan miehellä, sukulaisilla ja miulla monet villasukat lämmittämässä jalkoja.

  Ps luin siun blogin parin illan aikana alusta asti. Jäin seuraamaan blogiasi :) Mukavaa ja monipuolista luettavaa, varsinkin reseptit saa veden kielelle. I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulominen on parasta terapiaa <3 Kiva, että löysit tänne ja jäit seurailemaan! Tervetuloa matkaan mukaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan