I love syksy

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Koko kesän on mielen päällä ollut ajatus Ron Mueckin näyttelystä, joka on esillä Sara Hildenin taidemuseossa Tampereella. Havahduin asiaan jälleen, kun Facebookin feediin pärähti kuvia kyseisestä näyttelystä ja huomasin, että se on auki enää pari viikkoa - 16.10 saakka. Isämiehelle sattui yllättävä vapaa keskelle viikkoa, joten päätettiin tehdä ex tempore retki Tampereelle taidenäyttelyyn. Isämies hieman epäili, että kannattaako sitä nyt ajella vain yhden näyttelyn vuoksi Tampereelle asti, mutta onneksi suostui hullulta kuulostavaan ajatukseeni. Nimittäin näyttelyn jälkeen hän oli vahvasti sitä mieltä, että kannatti! 

Kannattaa vielä käydä, kun ehtii. 


Pitkän automatkan päätteeksi tytöillä oli energiaa, joten leikittiin vähän aikaa museon patsaspuutarhassa ja napsittiin syksyisiä kuvia. Melkoisen koleaa oli muuten jo, vaikka aurinko vielä mukavasti lämmittääkin!

2 kommenttia:

  1. Hei ihan ohi aiheen, luin että tilasit nextiltä jotkut farkkumekot tytöille, mutta miten ihmeessä sait toimituksen suomeen? :o itse yritin tilata meidän pojallr vaatteits mutta se vaan herjaa postinumeroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Saa mennä ohi aiheen :D Mutta siis joo tilasin ja oon tilannut paljon muutakin. Se on kiva, kun ne toimittaa kotiin ja suunnilleen seuraavana päivänä on tilaus ovella :) En keksi muuta syytä sun ongelmaan, kuin sen, että jo heti kun meet sivulle, niin muuta oikeasta yläkulmasta maaksi Suomi - sit tulee tuotteiden hinnat euroina yms. Muuten tilaat ikään kuin englannissa ja on kai jopa vähän eri valikoima, kuin kansainvälisille asiakkaille.. Toivottavasti saisit tilattua! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan