Intialaistyylinen kikherne-perunapata

tiistai 25. lokakuuta 2016

öljyä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
noin 5 perunaa
1 tlk kikherneitä
kourallinen kukkakaalia
2 porkkanaa
palanen tuoretta inkivääriä

garam masalaa
kurkumaa
mustapippuria
chilijauhetta
suolaa

1 dl vettä

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Kuori ja kuutioit perunat ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulia öljyssä, kunnes se on kirkasta. Lisää joukkoon raastettu inkivääri sekä hienonnettu valkosipuli. Lisää peruna- ja porkkanakuutiot sekä kukkakaalin nuput. Paistele seosta hetki ja lisää mausteet. Anna tekeytyä mausteiden kanssa noin 5 minuuttia. Lisää pataan kikherneet ja niiden liemi sekä vesi. Peitä pata kannella ja nosta uunin alatasolle. Anna padan hautua noin 45 minuuttia. 

Kaveriksi keittelin couscousia, jonka maustoin reilusti pippurilla. Lisäksi leivoin kylkeen ihanaa kauraista vuokaleipää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan