Pinaatti-ricottacannelonit
noin 6 hengelle
cannelonipastaputkia
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
300 g pinaattia
noin 6 hengelle
cannelonipastaputkia
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
300 g pinaattia
400 g ricottajuustoa
pinjansiemeniä
mustapippuria
suolaa
pinjansiemeniä
mustapippuria
suolaa
200 g paseerattua tomaattia
200 g tomaattimurskaa
kourallinen tuoretta basilikaa
hunajaa
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
100 g mozzarella juustoa raasteena
Kuori ja hienonna sipulit sekä valkosipulit. Kuullota sipulia pannulla pienessä määrässä voita niin, että se on kirkasta. Lisää valkosipuli ja sulatettu pinaatti. Sekoittele hetki. Lisää vielä joukkoon ricottajuusto sekä pinjansiemenet ja sekoita tasaiseksi. Mausta.
Täytä canneloniputket tahnalla ja lado voideltuun uunivuokaan vieri viereen.
Kuumenna kattilassa tomaattimurska sekä paseerattu tomaatti. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla sekä ripauksella chiliä. Hiennona basilika ja lisää joukkoon.
Kaada tomaattikastike täytettyjen cannelonien päälle. Ripottele pinnalle reilusti mozzarellajuustoa.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Nautiskele sellaisenaan tai esimerkiksi salaatin kanssa.
kourallinen tuoretta basilikaa
hunajaa
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
100 g mozzarella juustoa raasteena
Kuori ja hienonna sipulit sekä valkosipulit. Kuullota sipulia pannulla pienessä määrässä voita niin, että se on kirkasta. Lisää valkosipuli ja sulatettu pinaatti. Sekoittele hetki. Lisää vielä joukkoon ricottajuusto sekä pinjansiemenet ja sekoita tasaiseksi. Mausta.
Täytä canneloniputket tahnalla ja lado voideltuun uunivuokaan vieri viereen.
Kuumenna kattilassa tomaattimurska sekä paseerattu tomaatti. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla sekä ripauksella chiliä. Hiennona basilika ja lisää joukkoon.
Kaada tomaattikastike täytettyjen cannelonien päälle. Ripottele pinnalle reilusti mozzarellajuustoa.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Nautiskele sellaisenaan tai esimerkiksi salaatin kanssa.
Nam nam!! :) Kiitos
VastaaPoista:)
Poista