Taaperon väsytystä

Meidän tytöillä riittää virtaa. He ovat kuin duracell pupuja, jotka eivät juurikaan pysähdy hereillä ollessaan. Ulkoilu ja kavereiden kanssa touhuaminen väsyttää heitä, mutta pienen lepohetken jälkeen he ovat taas iskussa. Iltaisin he saattavat hetkeksi rauhoittua äitin kainaloon katsomaan lastenohjelmia tai lukemaan kirjaa, mutta muuten mennään ja lujaa. 

Päätettiin tällä viikolla testailla sisäleikkipuistoja keinona väsyttää neitokaisia. Ajeltiin eräänä iltana Vantaalle HopLoppiin ja tänään suunnattiin Hakaniemeen Helsingin Leikkiluolaan. Tytöt riemuitsivat kun pääsivät riehumaan ja kiipeilemään ja laskemaan liukumäkeä ja uiskentelemaan pallomeressä. He nauroivat ja kiljahtelivat ja höpöttelivät toisilleen - sitä oli vallattoman mahtavaa seurata. 

Eihän tämäkään meidän duracell-pupuja väsyttänyt kuin hetkeksi, mutta mukavaa meillä oli! 

4 kommenttia

  1. Meidänkin piti mennä testaamaan noita kesällä kun oltiin Suomessa, mutta sitten ne hommat jäi. Mä voisin uskoa, että meidänkin pieni oli niin innoissaan tommosessa paikassa! Kumpi oli sun mielestä kivempi paikka vai voiko sanoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti olisi innoissaan! Kokeilette sitten ens kerralla :) Ja vaikea sanoa, kumpi kivempi - ehkä kuitenkin HopLop. Se oli vähän isompi ja väljempi ja pienten puoli oli parempi.. Leikkiluolakin oli kyllä kiva.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.