Pomppupupu taaperon väsytykseen

Meillä etsitään jatkuvasti uusia keinoja neitien väsyttämiseen. Meillä pääsee makuuhuoneista vaatehuoneen läpi, joten yksi tyttöjen lempileikeistä kotona onkin juosta ympyrää ympäri asuntoa. Ajoittain käydään juoksemassa HopLopissa ja isämies käy tyttöjen kanssa pelaamassa jalkapalloa. Ulkona he parhaiten väsähtää, mutta arjessa kaivataan väsytyskeinoja sisälläkin. 

Tuossa joululahjoista kirjoittaessani kerroinkin jo meidän uudesta karvattomasta lemmikistä. Meille nimittäin kotiutui joulukuun alkupuolella Raffy pomppupupu blogiyhteistyön merkeissä ja siitä on tullut lähes perheenjäsen. Meidän neitien väsyttämiseen pupu passaa myös loistavasti. 

Omassa lapsuudessa meillä oli leikeissä sellainen kengurupallo - kuminen pallo, jossa oli 'kahvat'. Monelle lapselle tuttu leikkikalu, jolla pompittiin ympäri pihoja. Hyppypupu on kehitetty korvaamaan tuota perinteistä kengurupalloa - pupulla on neljä jalkaa, mikä tekee pupusta tukevamman ja sopivamman pienille lapsille. 

Meillä pupu asustelee olohuoneessa ja on aktiivisessa käytössä. Pupu haetaan leikkeihin mukaan ja sen kanssa pompitaan mielellään. Sitä myös raahataan mukana korvasta kiinni pitäen. Alkuun tytöillä oli hankaluuksia tasapainon kanssa, mutta mitä kauemmin pupu on ollut käytössä, sitä paremmin se pysyy pystyssä. Eteenpäin tytöt eivät vielä tällä pompi, koska jalat ovat hieman liian lyhyet, mutta paikallaan jaksavat pomputtaa. Erityisen hauskaa on, jos äiti tai iskä jaksaa pomputtaa apuna. Erinomainen taaperoiden aktivointiin ja seuralainen, jonka kanssa viihdytään pitkäänkin. Tytöt ovat tykänneet kovasti synttärilahjaksi saamistaan keinuhevosista, mitä tämä pupu on nyt vähän korvannut. Äärimmäisen hyvä myös siitä syystä, että pupun kanssa he hieman huomaamattaan harjoittavat tasapainoaan - keinuhepalla ei tullut tätä treenattua. 

Naapurin 2,5 vuotias pystyi jo paljon paremmin pupulla pomppimaan. Paras pupu olisikin varmaan noin 2,5-3 vuotiaalle, jolla on hitusen pidemmät jalat ja parempi tasapaino. Pupu soveltuu kuitenkin jo pienemmälle lapselle leikkeihin, koska pomppivuutta voi säätää pumpatun ilman määrän mukaan. Vähemmän ilmaa sisältävä pupu on tukevampi ja täydemmäksi pumpattu antaa paremmat pomput. Pupuun on saatavilla myös jalakset, jolloin pupu soveltuu myös pienemmälle lapselle ja toimii keinuhevosen tavoin. 

Meillä pupu muuttaa kesällä varmaan ulos asumaan, ainakin jos pomput saavat tätä tahtia lisää vauhtia. Materiaalinsa (lateksivapaata vinyyliä) ansiosta pupu kestää myös ulkoilmaa, eikä varmasti kärsi, vaikka unohtuisi pieneen vesisateeseenkin. 
Huomaa taustalla sisko, jota harmittaa kun pupuja on vain yksi.

ps. Ei ole helppoa ottaa kuvia innoissaan pomppivasta taaperosta! 

pps. Isämieskin on innostunut pupulla pomppimaan, on kuulemma hyvää kyykkyhyppy treeniä.

--


Hyppypupu saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


1 kommentti

  1. Eikä, tuo pupu kuulostaa niin hauskalta! Varmasti toimii taaperon väsytykseen! :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.