Taaperot kaukomatkailee #2

tiistai 13. joulukuuta 2016

Olen jo useampaan otteeseen ehtinyt todeta, että melkein eniten innoissani olen matkalle lähdön suhteen kaikista ihanista kesävaatteista, mitä olen tytöille ostanut. Pinnallista? Ehkä. Totta? Todellakin!

Mihinkäs sitä materialisti materiastaan pääsisi. Mutta niin. Kesän jälkeen tyttöjen vaatekoko on muuttunut ja lähes kaikki viime kesänä käytössä olleet vaatteet ovat pieniä. Perus lyhythihaisia paitoja ja parit shortsit on vielä kesältä käyttökelpoisia, mutta mekot ja muut eivät enää sovi. Pohdin pitkään, mille linjalle lähden reissuvaatteiden ostossa - ostanko halpaa käytettyä, mikä jätetään sinne vai panostanko hieman ja ennakoin ensi kesää. Päädyin lopulta tekemään hieman molempia.Suurimman osan vaatteista olen ostanut erinäisiltä Facebook-kirppiksiltä sekä alennusmyynneistä. Päätin osassa panostaa laatuun ja ostaa niitä merkkejä, mitä meillä muutenkin on paljon käytössä. Löytyy toppia, shortsia, hametta, mekkoa sekä pitkähihaista paitaa ja parit pitkät housut. Vaatteita useamman viikon reissulla tarvitaan paljon, mutta onneksi meillä on mahdollisuus pestä/pesettää vaatteita kohteessa. 

 Pakataan mukaan myös kasa sellaisia vaatteita, mitä jätetään serkuille käyttöön. Useimmilla reissuilla mukaan on pakattu myös iso kasa vaatteita lahjoituksena, mutta tänä vuonna se puoli jäi vähemmälle. Minua tämä harmittaa, koska se riemu, mitä lapset kokevat saadessaan uusia vaatteita vain itselleen on rajatonta. 

UV-vaatteita pohdin pitkään, mutta lopulta päädyin ostamaan vain uima-asut suojalla. Reimalta löytyi hyvällä alennuksella kahdenlaiset uima-asut, joilla tytöt voivat altaassa polskutella. 


Aurinkolaseina meillä menee edelleen keväällät ostetut Kietlat ja hattuja on säästynyt kesältä käyttökelpoisina. Kenkiä matkaan pakataan sandaalit ja crocsit, minkä lisäksi reissukenkinä palvelee Conversen kangastossut. Ajattelin vielä tulevina vapaapäivinä (toiveajattelua kenties) tehdä muutamat legginssit, shortsit ja ehkä myös lippapipot.

Unohdettiinko jotain? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan