Taaperot kaukomatkailee #3

lauantai 17. joulukuuta 2016

Kaksi aktiivista taaperoa ja kymmenen tunnin lentomatka. Heikkohermoisempaa saattaisi hirvittää, mutta itse en ole jaksanut liiemmin asiasta stressata. Kymmenen tuntia menee vaikka väkisin pidellessä kiljuvaa lasta, vaikka kivaahan se ei kenellekään olisi. Olenkin käyttänyt lukuisia tehokkaita työtunteja siihen, että olen pohtinut viihdykkeitä lapsille lennon ajaksi. 

Meillä on onneksi menolennolla mukana isovanhemmat, joten sylejä missä istua on kahden sijaan neljä. Omia paikkoja tytöillä ei lennolla ole - ne olisivat kuitenkin tulleet turhan kalliiksi. Harkittiin kyllä paluulennolle yhden ylimääräisen paikan ostamista, että saataisiin istua vierekkäin - tuossa koneessa ei voida nimittäin istua vieretysten lapsi sylissä, koska happinaamareita ei hätätilanteessa riitä. Täytyy siis vain toivoa, että oltaisiin vaikka perättäisissä riveissä, niin tytöistä olisi toisilleen seuraa. Onneksi paluulento on yölento ja siihen sisältyy välilasku, niin toiveissa on, että tytöt nukkuisivat pidemmän pätkän.

Lennolle pakataan mukaan isämiehen tabletti, mihin olen lataillut Viaplaysta lapsille sopivaa katsottavaa. Kovin kauaa tytöt eivät vielä malta mitään seurata, mutta hetkisen he malttavat istua ja katsoa. Luulen (toivon) että lennolla kärsivällisyys riittää hieman pidemmäksi aikaa kun ei pääse juoksentelemaan. Tabletin lisäksi pakataan mukaan iso kasa uusia kirjoja, joita voidaan lueskella. Lisäksi mukaan lähtee värikyniä ja paperia, mikä on tyttöjen puuhailujen uusimpia aluevaltauksia. 

Matkalle pakataan myös jonkinlainen eväskassi - smoothieita, tuoreita hedelmiä, kuivattuja hedelmiä ja jotain muuta naposteltavaa. Meillä ei isämiehen kanssa myöskään kuulu lennolla ruokaa, joten täytyy tehdä itsellekin eväät mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan