Täydellinen irtiotto

tiistai 24. tammikuuta 2017

Ajeltiin tänään tyttöjen kanssa kotiin Jyväskylän mummolasta. Tytöt tuhisivat nukkua takapenkillä, auriko paistoi ja radiosta tuli hyvää musiikkia - siinä mietin, että olipa tällainen irtiotto juuri sitä, mitä tarvitsin!

Suunnattiin perjantaina kohti mummolaa. Olin itse siivoillut yön töissä alkaneen vatsataudin aiheuttamia sotkuja ja samalla stressannut kotona flunssaisina olevista tytöistä. Neiti A:lla nousi torstai-iltana kuume ja yö olikin ollut hieman levoton - niitä hetkiä, kun äiti mielellään olisi kotona. Perjantaina uhmasin väsymystäni ja lähdettiin tyttöjen päiväuniajan koittaessa kohti Jyväskylää. Matka meni yllättävän kivuttomasti yhden pysähdyksen taktiikalla. Siinä pysähdyksellä tyttöjen touhutessa leikkipaikalla teki kyllä mieli painaa pää pöytään. Mummolassa sain lopulta nukkua, kun mummo ja vaari leikittivät tyttöjä. 

Pitkä viikonloppu oli ihana! Tytöt olivat tosin koko viikonlopun melko flunssaisia, mutta himmailivat mummon ja vaarin kanssa kotona. Itse kävin tapaamassa useampaa ystävää. Lauantaina ulkoilutin ystävääni ja tämän pientä vauvaa. Käytiin täsmäshoppailemassa ihanassa Harjun paperissa ja Pandan tehtaanmyymälässä. Lounaallakin istuttiin pitkä tovi ihan vain niitä näitä jutellen. Illalla saunan kautta aikaisin sänkyyn - aikalailla täydellinen ilta. Sunnuntaina saatiin vierailulle ystäväni pienen tyttärensä kanssa. Voi mikä hymytyttö! Ihan vie tämän tädin sydämen tuo pienokainen. Illalla jätinkin tytöt mummon nukutettavaksi, kun suuntasin erään ystäväni luo. Saunankin missasin kun juttua riitti pitkästä aikaa ja ajankulu unohtui täysin - teetä ja sympatiaa parhaimmillaan. Maanantaina sain nukkua aamulla pitkään ja iltapäivän vietin taas ystävien seurassa. Tiistaina vielä nähtiin pikaisesti ihanaa kummityttöäni ja tämän äitiä. 

Oikeastaan siis hyvin tavanomainen viikonloppu, eikä tapahtunut mitään erikoista. Sai vaan heittäytyä ihan kokonaan vapaalle, kamerakin lojui koko viikonlopun kassin pohjalla. Oli ihanaa pitkästä aikaa nähdä monia ystäviä kunnolla. Oli ihanaa, kun sai aamulla nukkua pitkään ja mummo hoiti hammaspesut sekä aamupuurot. Lauantain shoppailureissulta tein mainioita löytöjä, enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan niistä lisää. Vauvakuumetta ei viikonloppu helpottanut, nimittäin niin valloittavia pieniä taas tapasin sekä yhden ihanasti hehkuvan odottavan äidin. 





Alkanutta viikkoa vähän varjostaa kova selkäkipu. Syksyllä lääkäri pelotteli välilevynpullistumalla, huomenna jännityksellä taas lääkärin pakeille. Toivottavasti ei napsahda pidempää sairaslomaa. Lääkäri aiemmin kehotti välttämään turhia nosteluja, mutta voin kertoa, että tuo kehoitus on vähän jäänyt toteuttamatta - tytöt eivät anna äidin selälle turhaa armoa.

Miten teillä sujui viikonloppu?

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

 1. Ei tullut vauvakuumeeseen helpotusta täälläkään, käytiin viikonloppuna nuuhkimassa viikon ikäistä pientä tyttöä <3 Niin pieni.

  Toivotaan, että saat selän nopsaa kuntoon! Ei ole helppoa kyllä selkäkipuisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo tytöt jo niin isoja, että kaipaa sellaista pientä nuuhkittavaksi <3

   Ja kiitos, toivon samaa! Ei ole helppoa noiden taaperoiden kanssa selkäkipuisena olo tosiaan..

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan