Terveisiä kotisohvalta

lauantai 7. tammikuuta 2017

Borta bra, men hemma bäst.

Kun kodin käsite on hieman häilyväinen, saa tuokin sanonta monia uusia ulottuvuuksia. Palattiin tänään Suomen kotiin tuolta Gambian kodista ja tähän tottuminen ottaa taas aikansa. Kolmessa viikossa koettiin monta hyvää hetkeä perheen kanssa ja ikävä oli valmiiksi lähtiessä. Ikävästä suuremman tekee se, että meillä ei ole mitään käsitystä siitä, milloin seuraavan kerran Gambiaan päästään. 

Suomeen meidät toivotti tervetulleeksi talvinen lumimyrsky ja onneksi suhteellisen lievä pakkanen. Jossain tuolla myrskyssä on jo tuulahdus kevättä ja lupaus kesästä, mikä helpottaa arkeen solahtamista. Kevät on onneksi vuodenajoista kivoimpia ja tuo mukanaan monenlaisia uusia juttuja. Mukavia suunnitelmia on jo paljon ja kun arki alkaa rullaamaan niin huomaamatta onkin jo kesä. Nyt purkamaan matkalaukkuja - pyykinpesukone saattaa tänään käydä ylikierroksilla. Isämiehelle lupasin leipoa sämpylöitä ja lounaaksi ajattelin tehdä lasagnen. Muu perhe nukkuu matkaväsymystä pois, niin äidin on hyvä touhuta. 

Gambian tarinoita ja kuvia tulee tippumaan tulevilla viikoilla. Onko toiveita, mitä tahtoisitte meidän matkasta kuulla?

4 kommenttia:

 1. Moikka! Kiitos reissukuvista, ikävä Gambiaan vain kasvaa päivä päivältä. Meidän perhe suunnittelee matkaa vuoden lopulla, jolloin meidän neiti on reilun vuoden ikäinen. Siksipä minua kiinnostaisi kuulla, miten Gambia toimi taaperoiden kanssa matkustettaessa? Huomioon otettavia asioita, vinkkejä ja neuvoja ��

  - Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ikävä on täälläkin jo herännyt! Siellä on hyvä olla ja elää. Toivottavasti pääsette reissuun :) Yritän kirjoitella vinkkejä ja kysele ihmeessä, jos joku mietityttää!

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla, miten matkanteko (pitkät lennot) meni. Entä arki Gambiassa? Miten tytöt viihtyivät? Kaikki vinkit on tervetulleita. :) Oon täällä miettinyt, millon uskallettais samoille suunnille sukuloimaan pikkukaverin (puolivuotias) kanssa.. Suomessa ollaan jo käyty (asutaan siis muualla Euroopassa) ja se riitti vähäksi aikaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lennoista on tulossa ihan omaa tarinaansa - ne sujui mielenkiintoisesti. Yritän kirjoitella meidän päivistä ja tyttöjen olemisesta, kun saan ajatukset kasaan ja kuvat katsottua läpi. Toivottavasti tekin pääsette reissuun :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan