Gambialainen ladulla

Meidän isämies on kovin viehättynyt hiihtämisestä ja haluaisi oppia tuon taidon hyvin. Onneksi minun isäni on ottanut opettajan roolin, niin meidän ei tarvitse laittaa parisuhdetta koetukselle toisen hiihto-opettelun vuoksi - minä myönnän, että olisin äärimmäisen surkea opettaja. Tänään suunnattiin koko perheen voimin ladulle, että isämies pääsi harjoittelemaan. Tytöt kirittivät isäänsä nauraen lumensyönnin lomassa, me mummon kanssa keskityttiin nauramiseen ja kuvaamiseen. Ehkä ensi vuonna hiihdetään koko perhe, toivottavasti jossain Lapin maisemissa. Minkä ikäisenä teidän lapset ovat hiihtäneet ensi kertaa? 

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia

 1. Mukavan ja talvisen näköistä menoa! Vanhin poikani oppi hiihtämään kotipihalle tehdyllä ladulla vuoden ja neljän kuukauden ikäisenä. Kyllä ahkera harjoitus palkitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa! :) Teillä on nuorena aloitettu! On siis ihan mahdollista, että ensi talvena meidänkin tytöt jo hiihtäisivät :) Kiitos, kun kommentoit!

   Poista
 2. Hahaa, teillä on varmasti ollut hauskaa.. ja ihana tuo naurukuva miehistä! :D Meidän lapset ovat olleet "tavis-suksilla" vasta 3-vuotiaina ja 4-vuotiaana meidän esikoinen aloitti laskettelemisen. Ei tosin montaa kertaa vielä olla käyty, joten treenaamista riittää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa meillä oli :) Ja kiitos, tuo on minustakin ihana kuva <3 Tuli tallennettua oikea hetki :) Hyvä, että aloititte nuorena treenaamaan! Ehkä meidänkin tytöt jo ensi talvena hiihtää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.