Meidän päivä I 11.2.2017

lauantai 18. helmikuuta 2017

Mennään ajassa viikko taakse päin ja katsahdetaan yhteen ihan tavalliseen lauantaipäivään muiden joukossa.

--

Neiti A:n yö oli hieman levoton ja neiti heräili jo puoli kuuden maissa. Onneksi isämies nappasi tytön kainaloon ja tämä nukahti vielä uudestaan. Neiti B alkoi iloisena juttelemaan puoli kahdeksan aikaan ja noustiin tytön kanssa, että isämies ja tämän kainaloinen saavat vielä nukkua. Olin edellisenä iltana tehnyt pataleipätaikinan valmiiksi, joten napattiin pata uuniin ja uuni lämpiämään. Pestiin hampaat ja tehtiin aamun ensimmäinen teekupponen. Neiti B touhuili omiaan keittiön lattialla kun itse valmistelin aamupalaa.

Neiti A tepasteli makuuhuoneesta hieman kahdeksan jälkeen ja isämies pian perässä. Tytöt leikkivät rasvatuubilla, mikä antoi minulle aikaa tehdä aamupalan valmiiksi. Tein munakkaan ja lämmitettiin papuja. Pataleipä valmistui ennen yhdeksää ja istahdettiin koko perhe aamupalapöytään. Tytötkin jaksoivat keskittyä syömiseen ja saatiin viettää rauhallinen aamupalahetki yhdessä. 

Aamupalan jälkeen leikittiin ja pian saapui neiti B:n kummitäti pitkästä aikaa kyläilemään. Tytöt saivat leikkikaverin ja itse juttuseuraa. Hyvässä seurassa aika vierähti nopeasti ja kummitädin lähdettyä oli jo tyttöjen lounasaika. Tytöt söivät lounasta isämiehen kanssa sillä aikaa kun itse lajittelin ja ripustelin pyykkejä kuivumaan. Isämies myös laittoi tytöt päiväunille ja itse siivoilin keittiötä sekä valmistelin lounasta. 

Tyttöjen nukahdettua isämies suuntasi auton putsaushommiin ja minä jäin kotiin puuhailemaan. Nappailin muutamia kuvia tulevia blogijuttuja varten ja järjestelin kotia kuntoon. Valmistelin myös lounaan loppuun ja ehdin istahtaa hetkeksi juomaan kupin teetä. Neiti A heräsi ensin ja yritti herättää siskoaan, mutta onneksi ehdin väliin ja neiti B sai jatkaa uniaan. Luettiin neiti A:n kanssa kirjoja kun odotettiin siskon heräämistä. Neiti B nukkui vielä parisenkymmentä minuuttia, minkä jälkeen kiehnättiin hetki sohvalla - tytöt viihtyvät herättyään kainalossa. 

Päivän ruokana meillä oli nyhtökanaburgereita. Ehdittiin tyttöjen kanssa syödä ennen isämiehen kotiin paluuta kun nälkä kasvoi liian kovaksi. Leikittiin isämiestä odotellessa uusilla palikoilla ja katseltiin, että mitä ikkunasta näkyy. Tytöt mielellään tutkailevat maailmaa ikkunasta ja bongailevat erityisesti koiria. Isämieskin lopulta palasi kotiin ja istuttiin vielä pöydän ääreen tälle ruokailuseuraksi. 

Viikonlopun operaationa oli kiinnittää postissa saapunut leuanvetotanko sekä voimistelurenkaat, joten tähän tartuttiin vielä ruoan jälkeen. Isämies hoiti asennuspuolen ja me tyttöjen kanssa katsottiin sillä aikaa lastenohjelmia. Minä siinä samalla meikkailin ja laitoin itseäni valmiiksi, sillä erittäin poikkeuksellisesti olin lähdössä ystäväni kanssa elokuviin. Saatiin jotenkin tanko sekä renkaat asennettua ja luettiin tyttöjen kanssa vielä pari kirjaa. Sitten olikin aika minun lähteä kohti bussipysäkkiä ja isämies suuntasi tyttöjen kanssa puistoon. 

Käytiin ystäväni kanssa katsomassa La La Land, mikä oli ihana! Sopivasti rakkautta, komediaa, musiikkia ja Ryan Gosling. Teki hyvää viettää aikaa aikuisten kesken ja kotiin palasin uusien voimien kera. Tytöt olivat jo unilla, joten kömmin iltapalani kanssa isämiehen viereen sohvalle katsomaan elokuvaa. Yhdentoista jälkeen alkoi silmät molemmilla ummistumaan ja kömmittiin nukkumaan. 

Ihan tavallisessa päivässä parasta on se, että saa herätä ja mennä nukkumaan yhdessä. 
--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan